0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea NU MĂ UITA – Saliște

Localitate: Saliste, Str.Streaza, Nr. 136
Judet: Sibiu

Pensiunea Nu Ma Uita ofera un minunat cadru familial de petrecere a timpului liber. Fie ca optati sa ramaneti in cadrul pensiunii, unde va puteti bucura de curte si de facilitatile puse la dispozitia dvs., fie ca optati sa va plimbati si sa vizitati obiectivele turistice din zona, veti pleca de aici cu amintiri foarte frumoase.

Situata intr-un pitoresc cadru natural, pe malul stang al raului Negru ce strabate orasul Saliste, Pensiunea Nu Ma Uita ofera un minunat cadru familial de petrecere a timpului liber, punand la dispozitia turistilor 4 camere spatioase, 2 cu baie in camera, 2 cu baie pe hol, sala de mese, bucatarie moderna complet echipata, terasa, gratar si cuptor de paine in curte, minipiscina Spa, livada, parcare proprie, biciclete si la cerere organizeaza plimbari cu caruta sau sania.

Mirosul placut al florilor, soarele cald si aerul puternic de munte va promit o relaxare maxima.

Facilitati cazare: frigider in unitate, transport auto, sanie trasa de cai, TV in living, internet prin cablu, se accepta animale, parcare, gradina/curte, acces la bucatarie, jacuzzi, spalatorie, terasa, plata cu cardul, gratar/barbeque, living, sala de mese, livada, bar, tichete de vacanta.

Facilitati camere: sobe de teracota, uscator de par, baie cu cada, baie pe hol, camere cu balcon, incalzire centrala, baie in camera, camera cu TV.

Va asteptam.