0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea NOVIS – Iași

Localitate: Iasi, Sos. Bucium nr. 89
Judet: Iasi
Email: office@pensiunea-novis.ro
Site: www.pensiunea-novis.ro
www.facebook.com/pensiuneanovis
Telefon: 0745 492 777 / 0232 242 005
Persoana contact: Receptie

Amplasata la doar cateva minute de centrul orasului in zona Bucium, Pensiunea Novis ofera echilibrul perfect intre calitate si confort, pentru clientii clasa business, oferind servicii de 4*, la preturile celor de 3*. Construita intr-un amalgan de modernism si rafinament, cu accent pe detaliu, Pensiunea Novis se distinge prin facilitatile si serviciile pe care le ofera clientilor sai, veniti pentru afaceri sau odihna in Iasi.

Cu un meniu deosebit, ales atent de bucatari priceputi, Restaurantul Novis are 90 de locuri pentru dumneavoastra, partenerii sau angajatii dumneavoastra si, de ce nu, pentru familie si pentru prietenii pe care doriti sa-i uimiti. Terasa are 60 de locuri si aici, cafeaua sau pranzul pot fi servite departe de tumultul cotidian. Sala de conferinte, moderna si spatioasa asteapta prezentarile sau cursurile pe care doriti sa le organizati. Cele zece locuri de parcare va asteapta la noi, spre siguranta masinii dumneavoastra.

Pensiunea Novis pune la dispozitia clientilor sai: o sala de conferinte de 50 de locuri, un numar maxim de cazare de 20 de locuri, dispuse in 10 camere, double/twin si un apartament spatios, modern si elegant, situat la ultimul etaj al cladirii.

FACILITĂȚI

internet

parcare

restaurant

terasa

sala de conferinte

incalzire centrala

baie in camera

frigider/tv/balcon

plata cash/transfer bancar

Tarife valabile în anul 2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA
Tip Camera Cursul Săpt. Weekend Pret single
Camera dublă matrimonială 140 140 120
Camera dublă twin 130 130 120
  • In zilele cu evenimente (sambata si duminica) preturile sunt negociabile