0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea LINA – Lepșa

Localitate: Lepsa, DN 2D, Km.72
Judet: Vrancea
Site: https://pensiunea-lina.business.site/
Telefon: 0738 237 095

Acceptam vouchere de vacanta la grupuri sau individual,plata card tichet vacanta electronic,precum si plata cu card bancar. Organizam majorat ,onomastici sau cumetrii.in sala de eveniment cu 40 locuri la masa,la cerere formatie muzicala Localizare: Dn. 2d, Km. 72 in directia Focsani – Ojdula, la cateva sute de metri dupa indicatorul de intrare in Lepsa, pe partea dreapta. La sosea.
Acces rapid, in doar cateva minute la Cascada Putnei, pastravarie, Rezervatia Cheile Tisitei si Manastitea Lepsa.

Conditii de cazare:
8 camere cu pat matrimonial
Fiecare camera este dotata cu t. V. Lcd televiziune prin cablu baie proprie cu dus, wc, chiuveta si racitor.
Din punct de vedere al dotarilor toate camerele sunt identice, ele fiind doar personalizate. Livingul este foarte spatios (circa 250 metri patrati) si poate cuprinde pana la 50 de persoane la masa.

Pe durata sejurului, fiecare este dator sa stranga si sa curete dupa el in spatiile comune. Curatenia generala, in camere, gunoiul, schimbatul lenjeriilor si al prosoapelor se fac dupa fiecare grup de turisti.  Incalzire centrala si apa calda.  12 locuri de parcare in 2 parcari ( una in fata si una in spatele pensiunii).

Rezervarile se fac telefonic si online.vor fi valide din momentul in care achitati un avans, constand in contravaloarea primei nopti de cazare.