0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea LAGUNA – Odorheiul Secuiesc

Localitate: Cădiseni, Str.Liverzilor, Nr. 18
Judet: Harghita
Site: www.lagunapanzio.ro
Tel : 0742.067.372
E-mail : office@lagunapanzio.ro

Cădişeni se situează în apropierea oraşului Odorheiu Secuiesc, lângă Creasta Rez şi râul Târnava Mare. Aici se găseşte una dintre pensiunile care se numeşte Pensiunea Laguna, este un loc liniştit, provincial şi în acelaş timp cu aspectul său modern atrage atenţia turiştilor şi călătorilor.
Cazare: asigură cazare pentru 34 persoane cu 2,3,4 paturi, cu baie proprie, televizor, internet WIFI, care sunt ideale şi pentru familii.

Bucătăria modernă este deschisă pentru oricine dintre clienţii noştrii, unde pot să gătesc mâncărurile lor preferate, sau pot să solicită specialităţile gazdelor care sunt pregătiţi pentru astfel de solicitări. La cererea clienţii noştrii servim şi mic de jun şi demipensiune. În sufrageria elegantă şi spaţiuasă puteţi consuma mâncarea dorită de dumneavoastră. Curtea verde poate fii un loc ideal pentru petreceri. Posibilitate de parcare închisă.

La cererea clientii nostrii servim si mic dejun si demipensiune. In sufrageria eleganta si spatiuasa puteti consuma mancarea dorita de dumneavoastra. Curtea verde poate fii un loc ideal pentru petreceri. Posibilitate de parcare inchisa.

Se pot inchiria sanii trase de cai, se poate schia la Baile Homorod, Harghita Madaras sau Harghita Bai.

                                             Tarife

Camera single: 100 lei / noapte

Camera 2 paturi: 140 lei / noapte

Camera 3 paturi: 180 lei / noapte

Camera 4 paturi: 200 lei / noapte

Galerie foto