0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea LA SORIN – Murighiol

Localitate: Murighiol, Str.Apicultorilor, Nr.3
Judet: Tulcea
Email: pensiunealasorin@gmail.com
mazepa_lex@yahoo.com
Site: www.pensiunealasorin.ro
Telefon: 0752 341 531 / 0786 487 848
Persoana contact: Receptie

Construita in anul 2010, Pensiunea La Sorin va asteapta oricand sa va acomodeze cu cea mai mare rezervatie din Europa, Delta Dunarii.Este situata in comuna Murighiol, in partea de est a judetului Tulcea, pe bratul Sf. Gheorghe la 36 Km de municipiul Tulcea.
Pensiunea La Sorin este amplasata intr-o zona cu un peisaj care te va surprinde cu siguranta atat prin linistea desavarsita cat mai ales prin caracterul salbatec si inedit al florei si faunei Deltei Dunarii pe care stim sa-l subliniem oricui ne viziteaza. Pensiunea La Sorin se regaseste printre cele mai reprezentative vile de acest gen din zona.

Dotata la standarde internationale, Pensiunea La Sorin este un etalon in domeniu pentru aceasta zona a Romaniei. Calitatea serviciilor de trei stele, conditiile excelente de cazare si servirea impecabila va vor face sa va simtiti ca acasa.Accesul este extrem de facil, avantajul consta in faptul ca se poate ajunge pe sosea pana pe malul Dunarii (chiar pana la portile pensiunii noastre).
Principala noastra prioritate o reprezinta satisfacerea tuturor clientilor !Pensiunea La Sorin asigura conditii de cazare de trei stele pentru 90 de locuri disponibile. Camerele sunt dotate cu: baie proprie, uscator de par, aer conditionat, incalzire centrala, TV satelit, jacuzzi, minibar.

Pensiunea La Sorin are un restaurant cu o capacitate de 90 de locuri.
Oferim tipuri de mancaruri traditional-romanesti, servindu-se in special mancaruri cu specific pescaresc.
Pensiunea La Sorin este dotata cu o bucatarie ultra-moderna, oferind tipuri de mancaruri traditional romanesti, servindu-se in special mancaruri cu specific pescaresc. Stiuca umpluta, carasul prajit, saramura, chiftelutele sau ciorba de peste sunt doar cateva din mancarurile pescaresti pe care le veti servi cu placere si pofta pe toata durata sejurului dvs.

Pensiunea mai dispune totodata si de multiple spatii pentru gratare precum si un foisor generos unde poti sa servesti masa la umbra stufului impreuna cu familia.
Pentru cei care mancarurile pescaresti nu reprezinta o baza importanta in alimentatia de zi cu zi, avem vesti bune deoarece bucatarul noastru poate prepara si restul mancarurilor traditional-romanesti, avand in vedere si restul tipurilor de carne de pui, porc, vita, chiar si vanat!

FACILITĂȚI

internet

parcare

piscina exterioara

restaurant

foisor

spatii gratare

excursii organizate

baie in camera

toate modalitatile de plata

Tarife valabile în anul 2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA
Tip Camera Cursul Săpt. Weekend Pret single
Camera dublă matrimonială 170 200 140
Camera triplă 240 280 140
Apartament 260 300