0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea LA NICU & ANETA – Dunăvațul de Jos

Localitate: Dunavatul de Jos, Strada a 2 a
Judet: Tulcea

Amplasata in comuna Dunavatul de Jos (acces auto din Tulcea prin Murighiol – Dunavat) langa hotelul Egreta, avand in spatele curtii iesire la Canalul satului ce face legatura cu Canalul Lipoveni, pensiunea noastra este locul ideal de plecare spre nenumarate lacuri, canale, amenajari piscicole si locuri din Delta Dunarii ce pot fi vizitate, fotografiate sau unde puteti pescui la stiuca, crap, avat etc.

Pensiunea are o capacitate de 8 de locuri, dispuse in 2 camere cu paturi duble si 4 camere single. Camerele, sunt dotate cu aer conditionat, apa calda si incalzire proprie pentru perioada de toamna- iarna, sunt situate pe doua niveluri, spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei dobrogene.

In pensiune se regaseste o ambianta placuta, aveti la dispozitie o curte mare cu terasa, foisor, leagan, sezlonguri pentru plaja, gratar in aer liber – dotarile si serviciile oferite au fost gandite pentru a satisface, pe cat posibil, dorintele dumneavoastra.

Bucataria este complet utilata si asiguram pensiune completa cu specific dobrogean. Meniul oferit este foarte variat, insa va recomandam cu incredere, mancarurile din peste: ciorba de peste, peste prajit, plachie de peste, peste natur, salata de icre etc, care sa completeze sejurul dumneavoastra in regiunea Deltei Dunarii.

Foisorul din curte acoperit cu plasa antitantari, va poate oferi clipe placute de relaxare.

Va invitam intr-o excursie pe canalele Dunarii, pentru a vizita peisajul impresionant al Deltei, cu varietatea de pasari si vegetatie, in care veti surprinde un tablou salbatic, dar totodata minunat.