0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea KRISTAL – Săcel

Localitate: Sacel, str.Principala, nr.1058
Judet: Maramures
Site: https://www.facebook.com/pensiunea.kristal
Telefon: 0757 331 073

Prin natura spre sanatate!

Deschisa in septembrie 2012, pensiunea Kristal este situata in comuna Sacel, in judetul Maramures si detine un amplu spatiu de recreere si divertiment datorita inexistentei agitatiei urbane. Este ideala pentru iubitorii de liniste, aer curat de munte si privelisti frumoase ce vor incanta pe toti oaspetii, de la cel mai mic pana la cel mai mare.

Pensiune Kristal are o pozitie centrala fata de cele mai frumoase obiective turistice, care merita vizitate si fotografiate, ca de exemplu:

-11 km distanta fata de „Mocanita„( celebrul tren cu aburi ce strabate peisaje spectaculoase)
-12 km distanta fata de Cascada Cailor (comparata ca frumusete cu Niagara si o inaltime de 80m ) si lacul Iezer( in timp a luat forma tarii noastre)
– 3 km distanta fata de Manastirea Moisei (vizitata de mii de pelerini in luna august, poarta Hramul Adormirii Maicii Domnului)
– 5 km distanta fata de Izvorul Albastru al Izei(Denumirea acestei arii protejate geologice și peisagistice provine de la nuanța verzui-albăstruie a izvorului carstic, unul din afluenții de obârșie al râului Iza.)
– 6 km distanta fata de Monumentul eroilor de la Moisei ( se urca 44 de trepte pana la monument, 44 reprezentand anul in care au fost impuscati cei 29 de romani)
– 4 km distanta fata de Atelier de Ceramica, Atelier de Sculptura, Atelier de prelucrare a Mastilor si celebrele valtori si mori pe apa( musai vizitate cat timp mai exista)
– 9 km distanta fata de Muzeul Tarancii de la Dragomiresti. (Doamna Maria este o povestitoare pe cinste)
-12 km distanta fata de Biserica din Deal, având hramul `Nașterea Maicii Domnului`, datează de la începutul secolului 17. Este considerată între cele mai vechi biserici de lemn din Maramureș, fiind înscrisă pe lista patrimoniului mondial al unesco si Biserica din Șes (sau din vale) a fost ridicată în anul 1712 sau 1717.
-25 km distanta fata de Biserica de lemn „Cuvioasa Paraschiva”, din anul 1604, inclusă pe lista patrimoniului mondial al unesco
-28 km distanta fata de Manastirea Barsana( perla crestina a Maramuresului)
-45 km fata de Memorialul Durerii, Cimitirul evreiesc, Casa memorială Elie Wiesel, Muzeul satului
-55km fata de Cimitirul vesel

Va punem la dispozitie teren de joaca pentru copii, un foisor dotat cu cuptoare pe lemn, plite pe lemn, loc pentru gratar si ceaun.

Confortul si siguranta dumneavoastra este scopul nostru pe care dorim sa il atingem. Am construit aceasta pensiune turistica cu scopul de a va oferi sansa de a va simti ca acasa dar totodata departe de casa. Va punem la dispozitie servicii de buna calitate indiferent daca veti calatoriti in interes de afaceri sau sunteti turist dornic de a descoperi frumusetile zonei.

Va asteptam cu drag!