0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea GREBEN – Șvinița

Localitate: Șvinița, Strada 2 nr.27
Judet: Mehedinti

Este un loc foarte frumos si plin de istorie, se numeste Greben de unde si denumirea Agropensiunii, unde pintenul de stanca Greben de pe malul sarbesc a ingustat cursul Dunarii facand un prag care pana la construirea hidrocentralei a fost foarte greu de navigat datorita curentului de apa foarte puternic precum si a stancilor de sub ape.

Odata cazati de pe terasele pensiunii, se deschide o priveliste ca in basme, Dunarea in toata lungimea ei de 6 – 7 km si 2 km latime, in fata este stanca Greben de la sarbi, iar in dreapta nekul vulcanic stanca Treskavat, aflata la 755 m inaltime , de unde se vede Dunarea 20 de km.

Se ajunge foarte usor in Cazanele Dunarii la 25 km, la satul lacustru 20km, ostrovul de la Moldova Noua la 40km, cascada Bigar, manastiri, mori de apa, etc.

Turistii cazati, au camere cu paturi duble, (la nevoie si pat pliant), cu baie in fiecare camera, terasa cu vedere la Dunare. Fiecare camera are televizor, remy, sah, table si carti de joc.

In sala mare este un biliard unde au acces toti turistii.

De asemenea, au posibilitatea de a face baie in piscina pensiunii sau in Dunare in loc amenajat, sezlong , umbrare.

Posibilitatea de a pescui de pe pontoanele din Dunare, de a face plimbari in doi cu barca cu vasle pe langa malul Dunarii, sau sa se plimbe cu bicicletele.