0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea FAGILOR – Sucevița

Localitate: Loc. Suceviţa, Nr. 583
Judet: Suceava
Telefon: 0753.919.069

Daca doriti sa va relaxati si sa scapati de forfota si stresul orasului, facand o binemeritata baie de aer si soare,iar seara puteti savura un pahar de vin pe terasa, intr-o companie placuta, Pensiunea Fagilor este locul potrivit.

Pensiunea va ofera locuri de cazare, dispunand de 7 camere duble,2 triple si 2 twin ce va ofera o priveliste superba asupra imprejurimilor montane bucovinene.Fiecare camera este dotata cu o baie proprie, cu cabina dus sau cada, televizor,cablu tv,acces wireless, incalzire centrala si apa calda non-stop.

Pensiunea detine 14 locuri de parcare , terasa acoperita de 40 locuri,iar copiii isi pot consuma energia intr-un spatiu liber si in deplina siguranta fiind dotata cu 2 leagane, casuta de joaca cu topogan incorporat si trambulina. Pentru cei care petrec cateva zile in ambientul nostru va punem la dispozitie un spatiu pentru gratar dotat cu toate cele necesare utilizarii lui.

Restaurantul si barul au o capacitate de 130, respectiv 25 locuri.Va vom incanta cu specialitatile casei care sunt bucatele traditionale bucovinesti.