0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea Enigma – Vaslui

Pensiunea Enigma face parte din categoria pensiunilor de 2 stele, fiind conceputa pentru a oferi confort clientilor sai. Camerele mari, mobilate si decorate intr-un stil original, permit folosirea ideala a spatiului.

General Details

Localitate: Vaslui, Str. Calugareni nr 104 (la intrarea dinspre Bacau)
Judet: Vaslui
Email: –
Site: www.pensiuneaenigma.ro
Telefon: 0742.309.131
Persoana contact: Receptie

Ospitalitatea traditionala si o servire profesionala va asteapta la Pensiunea Enigma la intrarea dinspre Bacau spre Vaslui. Pensiunea Enigma face parte din categoria pensiunilor de 2 stele, fiind conceputa pentru a oferi confort clientilor sai. Camerele mari, mobilate si decorate intr-un stil original, permit folosirea ideala a spatiului. Mobilierul si decoratiunile interioare au fost alese, urmarindu-se crearea unei atmosfere calde si placute, familiare pentru oaspetii nostri aflati departe de casa si nu numai.
Deasemenea va invitam sa petreceti clipe deosebite intr-un cadru intim cu ocazia diferitelor evenimente din viata dumneavoastra – mese festive, de protocol, intalniri de afaceri, dineuri sau pur si simplu o seara agreabila in compania celor dragi. Restaurantul, aflat la etaj, cu o capacitate de 100-150 locuri, este locatia ideala pentru evenimente speciale, de la mese festive pana la nunti si cocktailuri, special amenajae conform dorintelor dumneavoastra.
La parter va punem la dispozitie un spatiu de agrement si de distractie, cu bar, biliard si jocuri electronice de noroc.
În plus, locaţia favorabilă presupune acces imediat la principalele artere ale Vasluiului, reprezentând în acelaşi timp un refugiu pentru cei care doresc să se destindă înconjuraţi de natură. Aerul curat, liniştea şi armonia vor contribui la savurarea priveliştii impresionante a oraşului nostru pe timp de zi şi, mai ales, pe timp de noapte.

Facilitati

Pensiunea Enigma este destinatia oamenilor care apreciaza serviciile de calitate intr-un ambient asigurat de confortul clasic.

Motelul pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele:

Cazare in 12 camere,un total de 20 locuri (single, duble, business);
Bar ,biliard, jocuri electronice de noroc
Restaurant
Sala festivitati 100- 150 locuri
Parcare exterioara – 20 locuri.

Servicii si facilitati:

Acces gratuit la internet (wireless );
Receptie 24/24
Aer conditionat
parcare gratuit;
servicii de fax si curierat;
servicii de spalatorie;
asistenta la transportul bagajelor;
Telefon fix
Servicii Bar
TV
Presa
Night club

Camere si tarife

Pentru rezervari sau alte informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0235/323601 sau pe mobil la numarul 0742309131

Tarife Cazare (valabile in aceasta perioada)

single – 80 RON / noapte
double – 100 RON / noapte
business – 120 RON / noapte
Pentru grupuri organizate se ofera preturi speciale !

Video

Oferte