0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ELZA – Corbeni

Pensiunea este asezata intr-un cadru pitoresc cu mult spatiu verde si flori multicolore, un loc minunat de relaxare si odihna.

Localitate: Corbeni, sat Corbeni, str. DN7C, nr. 16 B
Judet: Arges
Email: –
Site: –
Telefon: 0727.797.736
Persoana contact: Receptie

 
 

Acceptam tichete de vacanta. Pensiunea este asezata intr-un cadru pitoresc cu mult spatiu verde si flori multicolore, un loc minunat de relaxare si odihna. Locatia dispune de 2 camere de 4 locuri cu baie proprie, 1 camera de 2 locuri cu baie proprie, 3 camere de cate 2 locuri cu baie comuna si o camera de 3locuri cu baie proprie. Pentru a va asigura confortul, toate camerele noastre sunt mobilate modern. Apa calda este disponibila la orice ora. Fiecare camera din pensiune este dotata cu televizor si cablu.

Avand in vedere ca se desfasoara pe un singur nivel, parter, pensiunea noastra se preteaza foarte bine persoanelor cu handicap.
Oaspetii nostri mai au de asemenea acces la:
– living spatios cu Tv
– bucatarie utilata
– sala de mese
– terasa, gratar
– curte
– loc de joaca pentru copii
– parcare proprie
La 2 km de Pensiune, exista o balta amenajata pentru pescuit sportiv, iar la 5km se afla o pastravarie de unde se poate cumpara pastravi( la alegere, pot fi pescuiti de cumparatori).
In functie de dorintele dumneavoastra va mai putem oferi miere de albine bio in mai multe sortimente/salcam, poliflora, floarea soarelui.