0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea DELTA TRAVEL – Mila 23

Localitate: Strada Principală 39,, Mila 23
Judet: Tulcea
Site: www.deltaforyou.ro
Telefon: 0767.870.168
Persoana contact: Receptie

Cine n-a auzit despre Delta Dunarii? Locul dintre pamant si ape, raiul pasarilor, al pestilor, al stufului, al nuferilor si al aventurilor pescaresti.
Daca vreti sa comparati povestile despre Delta Dunarii cu realitatea traita, pensiunea noastra va ofera conditiile ideale. Ne gasiti in inima deltei, in satul Mila 23 – probabil cel mai cunoscut si mai pitoresc sat pescaresc.
Amplasata pe malul vechiului brat al Dunarii, pensiunea va ofera posibilitatea de a admira privelisti deosebite chiar din gradina plina de flori si verdeata. Aici aveti liniste, relaxare, dar si sansa de a porni intr-o calatorie pe un taram de basm, pentru descoperirea minunatiilor din jur.
Pensiunea Delta Travel este situata in centrul satului Mila 23, comuna Crisan, jud Tulcea pe malul bratului Dunarea Veche.Pensiunea este clasificata la categoria patru stele si dispune de sapte camere duble si un apartament.Oferim servicii de pensiune completa ( cazare si masa), organizarea de excursii, transportul turistilor pe ruta Tulcea-Mila 23
Capacitatea de cazare a pensiunii
Pensiunea dispune de 16 locuri de cazare repartizate astfel:
-Un apartament compus din dormitor cu pat matrimonial, living si baie proprie. Balconul are vederea spre Dunare.
-Patru camere cu cate doua paturi individuale, cu bai proprii si balcoane cu vederea la Dunare sau spre sat.
-Trei camere cu cate doua paturi individuale cu bai proprii.
-Salon amenajat pentru servirea mesei cu capacitate de 20 locuri.