0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea D&D – Bușteni

Localitate: Busteni, str. M.Kogalniceanu nr.2A
Judet: Prahova
Site: https://www.dd-holiday.com/
Telefon: 0722 203 893

Vila D&d este situata intr-un cadru natural deosebit, cu vedere spre Crucea Caraiman, departe de zgomotul strazii, oferind toate conditiile petrecerii unei vacante la munte linistite si placute. Vila se afla situata la 5 minute distanta de Partia Kalinderul, cea mai moderna partie de ski din Europa.

Unitatea dispune de spatiu special amenajat pentru gratar, internet wireless, si un spatiu de joaca pentru copii in aer liber, corespunzator amenajat: topogan, leagane, balansoar, casuta pitici, masuta cu umbreluta, saltea de sarit. Curtea si gradina interioara a vilei ofera un loc sigur si agreabil atat pentru copii cat si pentru parinti.
Daca doriti sa petreceti mai mult timp bucurandu-va de aerul curat al muntelui, puteti face excursii off road si drumetii pe traseele impadurite (si marcate). Printre obiectivele recomandate enumeram: Pestera Ialomitei, Babele, Piatra Arsa, lacul Bolboci, Cheile Tatarului, Cota 1400, Poiana Stanii.

Vila D&D este compusa din 7 camere duble si un apartament .

Apartamentul are o suprafata utila de 70 mp si este dispus pe 2 nivele. Pentru confortul dumneavoastra in apartament sunt puse la dispozitie urmatoarele dotari: la parter un living cu o canapea extensibila, semineu si o bucatarie open space utiliata corespunzator cu frigider, aragaz, cuptor, spatiu de luat masa, iar la etaj este un dormitor cu un pat matrimonial pentru 2 persoane si o canapea extensibila de 1 persoana, balcon ce permite o vedere panoramica spre Masivului Caraiman, precum si o baie proprie utilata corespunzator. Accesul se realizeaza atat din interiorul cladirii cat si independent din exterior, oferind un plus de intimitate, acesta putandu-se inchiria si individual.

Parterul vilei este alcatuit dintr-un living foarte spatios, semineu si o bucutarie utilata complet pentru prepararea minuturilor(lapte copil, ceai, cafea etc. )
Va punem la dispozitie patuturi pentru copii mici si paturi suplimentare.