0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea COCOȘUL DE MUNTE – Sărișor

Localitate: Comuna Saru Dornei, sat Sarisor nr.16A
Judet: Suceava
Email: adina.moraru@yahoo.com
Site: www.facebook.com/PensiuneaCocosuldeMunte
Telefon: 0749 273 369 / 0747 012 932
Persoana contact: Adina Moraru

Pensiunea Cocosul de Munte este situata intr-o zona linistita si retrasa de munte la poalele muntilor Calimani in localitatea Sarul Dornei la aproximativ 14 km de Vatra Dornei unde va puteti bucura de frumusetea peisajului autentic romanesc de munte.

Ne adresam tuturor turistilor care cauta liniste, relaxare si intimitate.

Amplasamentul pensiunii permite turistilor sa se bucure de peisaje minunate oferite de imprejurimi: Parcul national Calimani si Rezervatia 12 Apostoli unica in Bucovina care adaposteste statui cu forme zoo, stane de piatra modelate de natura de-a lungul timpului si unde printre palcuri de molizi, tufarisuri cu enupari si pajisti cu afini si merisori traieste cocosul de munte.
De asemeni se pot vizita si alte obiective turistice: Manastirea 12 Apostoli de la poalele varfului Lucaciu din muntii Calimani la altitudine de 1770m, manastirea Piatra Taieturii din varf de munte pe raza comunei Panaci la o altitudine de 1492m si la o distanta de 17 km de pensiune, Manastirea Paltinis-catrinari din pasul Paltinis comuna Panaci, Varful Pietrele Doamnei si Manastirea Rarau din masivul Rarau, statiunea Vatra Dornei cu Catedrala Ortodoxa, Parcul Central, Partiile de ski precum si Manastirile din Bucovina.

Pensiunea este alcatuita din 2 corpuri:corpul 1-Pensiunea Cocosul de Munte si corpul 2-Casuta din copac Cocosul de Munte(vezi Casuta din copac Cocosul de munte de pe turist.info).

Pensiunea Cocosul de Munte este structurata astfel:
-parter:living spatios cu tv , sala de mese, bucatarie complet utilata la dispozitia clientilor si baie de servici.
-etaj I:3 camere cu baie in camera si tv ;hol spatios cu acces pe terasa.
-etaj ii(mansarda):3 camere cu baie in camera si tv si 1 camera cu baie proprie cu acces din hol si tv;hol spatios cu acces pe terasa.
-afara:curte spatioasa cu mult spatiu verde, parcare larga, foisor si gratar la dispozitia turistiolor,spatiu de joaca pentru copii cu casuta cu jucarii,tobogan si trambulina.

FACILITĂȚI

wi-fi

curte/foisor

loc pentru gratar

spatiu de joaca

living

incalzire centrala

baie in camera

TV

plata cash/transfer bancar

Tarife valabile în anul 2019-2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA
Tip Camera Cursul Sapt. Weekend Pret single
Camera dubla matrimoniala 80 80 80

* PRET INCHIRIERE INTEGRALA: 550 RON/NOAPTE
* Tarifele includ doar cazare.
* Ora check-in:dupa ora 14. 00 Ora check-out:inainte de ora 12. 00