0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA MIMI – Jupiter

Localitate: Jupiter, Str.Aldea, nr. 18
Judet: Constanta

Va invitam sa petreceti un sejur estival in sanul pensiunii special creata pentru a va oferi servicii turistice de o foarte buna calitate la un pret minim.
Ne putem lauda cu o pozitie in obiectivul turistic Jupiter care ne determina sa va asiguram ca, pe langa accesul facil la statiunea Neptun, din prisma faptului ca suntem fix la granita dintre cele doua statiuni, va puteti petrece un sejur plin de soare si divertisment dar si un somn linistit, confortabil si tonifiant, locatia fiind ferita de agitatia si galagia aglomeratiei din centru.
Distanta fata de mare este de aproximativ 600 de metri, dar in acelasi timp inconjurati de natura si racoare va puteti lasa copii linistiti pe terenul de joaca, feriti de orice pericol.
Pensiunea oferă unități de cazare cu aer condiționat și TV prin cablu, o terasă și facilități gratuite de grătar.
Fiecare cameră este mobilată funcțional și include frigider și o baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite. Se oferă lenjerie de pat şi prosoape.
Oaspeții au acces la o bucătărie comună, bine utilată, și își pot savura masa pe terasă. La 500 de metri se află un magazin alimentar și un restaurant.Proprietatea oferă parcare gratuită, iar facilitățile suplimentare includ un loc de joacă pentru copii.
O stație de microbuz este situată la 400 de metri, iar gara Mangalia se află la 5 km de clădire.