0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea Casa Flutur – Uzlina-Tulcea

Situata pe Bratul Sf. Gheorghe, langa canalul Uzlina, la 38 km de Tulcea si 20 de minute de comuna Murighiol, Pensiunea Casa Flutur reprezinta alegerea perfecta pentru o escapada in Delta Dunarii.

General Details

Localitate: Bratul Sf. Gheorghe – Canal Uzlina langa Complex Cormoran
Judet: Tulcea
Email: –
Site: –
Telefon: 0758.853.307
Persoana contact: Receptie

Situata pe Bratul Sf. Gheorghe, langa canalul Uzlina, la 38 km de Tulcea si 20 de minute de comuna Murighiol, Pensiunea Casa Flutur reprezinta alegerea perfecta pentru o escapada in Delta Dunarii, departe de stresul si rutina de zi cu zi.

Pensiunea Casa Flutur este alcatuita din 5 corpuri de cladiri, cu o capacitate de 88 de locuri si o sala de conferinte de 60 de locuri.

Oaspetii pensiunii au la dispozitie o curte interioara cu terasa, balansoare, umbrele, loc special amenajat pentru gratar si mancare la ceaun, precum si un ponton la bratul Sf. Gheorghe. Se poate pescui atat de pe ponton si de pe digul din curtea interioara, cat si de pe digul din padurea ce incepe in imediata vecinatate a pensiunii.

Exista posibilitatea inchirierii ambarcatiunilor pensiunii pentru plimbari si partide de pescuit in alte locuri din Delta Dunarii.

Facilitati

Camere si tarife

Video

Oferte