0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA DE SUB ȘIPOTE – Porumbacu de Sus

Localitate: Porumbacu de Sus, zona turistica Richirie, nr.164, comuna Porumbacu de Jos
Judet: Sibiu
Telefon:
Email:
Site:

Terapia CASA DE SUB ȘIPOTE – Portia de „altfel“!

Convingerea ca turismul rural romanesc este mai mult decat “nostalgia copilariei“, ”gustul bucatelor bunicii” sau “traditiile stramosesti“, ne indeamna sa va ispitim cu o portie de altceva, cu un iz de altfel. Stim sigur si va impartasim si voua, celor care sunteti “cautatori”, ca la noi timpul se scurge dupa alte legi, simturile se trezesc, iar regasirea seninatatii launtrice va va aduce armonie.

Locul are virtuti care alină!

Indiferent de doza de cafea matinala, la pensiunea noastra veti primi obligat-fortat si o doza buna de ozon. Indiferent in ce parte ati intoarce capul, privelistea va va incanta ochiul. Indiferent in ce camera veti dormi ,va veti trezi cu un tablou natural in fereastra.

Cabana e luminoasa, plina de culoare, cu o aroma calda venita din impletirea cu bun gust, naturala, intre nou si vechi. Nu vom descrie in cuvinte functionalitatea casei, aceasta reiese simplu din fotografii. Nu vom aminti de mult laudata gresie si faianta, dar va vom atrage atentia negresit asupra faptului ca aceasta casa este construita din lemn si piatra, o adevarata cabana de munte, care va ofera: 4 dormitoare primitoare cu bai proprii, un living multifunctional la parter, o terasa exterioara cu priveliste spre munte, gratar, ceaun, semineu.

Ca si activitati de petrecere a timpului pe perioada cazarii la noi, veti putea merge la pescuit la lacul din apropiere sau pe rau, va veti putea plimba cu bicicleta, veti putea juca tenis de camp inclusiv noaptea, pe terenul cu nocturna, tenis de masa, veti putea juca jocuri de cabana si nu mai vorbim despre excursiile la cabana Negoiu sau la cariera de marmura. Daca aveti indrazneala puteti participa la partidele de rafting organizate la cateva sute de metri mai in sus de noi, la locul numit Genune, un loc unic in Europa, prin culoarea de smarald a apei din acel spatiu.

FACILITĂȚI

parcare

curte/gradina

loc pentru gratar

terasa

transport auto

bucatarie comuna

living cu TV

loc pentru servit masa

frigider in unitate

acces permis animale de companie

baie in camera

uscator

incalzire centrala

Tarife valabile în anul 2020

se închiriază minim 2 nopti / 12 persoane / 850 RON / noapte

 

PERIOADA
Tip Camera Cursul Săpt. Weekend Pret single
Închiriere integrala (minim 2 nopți)-4 camere cu băi proprii
850 850