0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA DE SUB PĂDURE – Bran

Localitate: Bran, sat Predeluț, Strada Principesa Ileana nr 30
Judet: Brasov
Site: https://www.facebook.com/casadesubpadure/
Telefon: 0728 960 478

Pensiunea noastra consta dintr-un singur apartament alcatuit din 2 dormitoare cu pat matrimonial, baie, bucatarie complet utilata (frigider, cuptor cu microunde, filtru cafea, plita cu inductie, tacamuri, vesela etc) și living cu smart tv 4k și Netflix, cu intrare proprie, separata de cea a proprietarilor, terasa acoperita de 20 mp, gratar, curte de 2000 mp, loc de joaca cu tobogan si groapa de nisip. Capacitatea totala este de 4 adulti.

Apartamentul se inchiriaza numai integral, pentru minimum 2 nopti, iar prețul este valabil pentru maxim 4 adulți și 2 copii cu vârsta sub 10 ani.

Oferim oaspetilor nostri lemne pentru gratar, jocuri (table, sah, remi, carti de joc) si sugestii privind obiectivele de vizitat in zona.

Pe timp de iarna curtea este foarte potrivita pentru sanius sau schi (incepatori).

Apartamentul beneficiaza de incalzire centrala si apa calda non-stop iar fiecare dintre cele 2 dormitoare este dotat cu televizor LCD.

Ultimii 400 m pana la pensiune se parcurg în urcare pe drum neasfaltat iar in cazul ninsorilor abundente este posibil sa nu se poata ajunge cu masina pana in curtea pensiunii dar plimbarea prin peisajul de poveste pe care il creaza zapada va fi cu siguranta reconfortanta ; masina va fi parcata la aproximativ 400 metri de vila intr-o curte pazita.
Apartamentul este destinat persoanelor care doresc liniște și relaxare. Nu acceptăm petreceri sau muzică la volum ridicat.
Pentru mai multe fotografii ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook.

Pentru rezervare solicităm un avans ce va fi comunicat telefonic, împreună cu numărul de cont.
Avansul achitat pentru rezervare este nereturnabil. In cazul in care turistii nu sosesc pana la ora 24.00 a zilei de inceput a sejurului si nu pot fi contactati prin nici un mijloc de comunicare (telefon, e-mail, facebook, whatsapp), rezervarea se considera anulata. Va multumim pentru intelegere!