0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA CU STUF – Olimp

Localitate: Lacul Tătlăgeac Sud, 23 August – Olimp, DN 39B
Judet: Constanta

Casa Cu Stuf inseamna petrecerea unor clipe de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul lacului Tatlageac. Pensiunea restaurant este situata la intrarea spre statiunea Olimp pe DN 39B, departe de zgomotul si aglomeratia citadina ,cu aer curat si inmiresmat, la mal de lac si aproape de mare. Pensiunea restaurant Casa cu Stuf este locul unde calitatea si bunul gust se unesc pentru a crea un loc de vis, deosebit de cald si primitor care sa-ti ofere confortul dorit atunci cand esti departe de casa.

Restaurantul Casa Cu Stuf dispune de 60 de locuri in interior si 150 de locuri pe terasa si este dotat cu o bucatarie moderna.O sa va bucuram simturile pe toata perioada anului cu preparate din bucataria internationala si preparate din fructe de mare, peste de mare sau de apa dulce.Sejuruile au mic dejun optional.Interiorul restaurantului este ideal pentru organizarea de conferinţe şi diverse evenimente speciale: nunţi, botezuri şi alte mese festive.Sala dispune de bar, sistem de sonorizare, video proiector si televizor LCD.

Casa cu Stuf are propria piscina in aer liber, aproape de terasa si de lac, o plaja privata amenajata cu nisip natural de mare pe malul lacului si un spatiu de recreere pentru adulti si copii (tenis, baschet, fotbal, badminton, kids playground, trambulina, piscina copii, biliard, darts, poker, sah).