0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea CASA ADA – Crișan

Localitate: Rezervația Biosferei Delta Dunării, Crișan
Judet: Tulcea
Telefon: 0744.581.616
Persoana contact: Receptie

Pensiunea este construita in conformitate cu standardele europene, si este amplasata pe partea dreapta a loc.Crisan, la nr.60, in apropierea confluentei canalului Sulina cu Dunarea Veche,transportul facandu-se doar cu barcile.

Pentru cazarea si a celor mai pretentiosi oaspeti pensiunea dispune de :
-12 camere duble fiecare cu baie proprie, aer conditionat, televizor LCD, cablu TV, internet Wireless
-restaurant 50 de locuri care poate fi transformat in sala de conferinte,cu videoproiector.
-terasa pozitionata pe malul Dunarii, barbeque ;plimbari cu ambarcatiunile pensiunii
-posibilitati de Team building..

Situată în satul Crişan din apropierea braţului Sulina şi înconjurată de Delta Dunării, inclusă în Patrimoniul UNESCO, Pensiunea Casa Ada este accesibilă doar cu barca şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat, TV cu ecran plat, acces gratuit la internet WiFi şi balcon.

Toate camerele pensiunii sunt confortabile şi amenajate cu mobilier din lemn. Acestea au TV prin cablu, DVD player şi baie.

Restaurantul are locuri în interior sau pe terasa mare de pe malul apei şi oferă specialităţi cu peşte proaspăt şi meniu românesc şi internaţional, precum şi facilităţi de grătar. Există şi un bar.

Oaspeţii Pensiunii Casa Ada pot merge la pescuit sau pot beneficia de o excursie cu barca pe Dunăre, fie cu catamaranul pensiunii, fie cu barca cu motor. Se pot face numeroase excursii prin zonele din apropiere.