0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea BÂLEA și Bungalow BÂLEA

Localitate: la poalele Munților Făgăraș pe versantul nordic, pe Șoseaua TRANSFĂGĂRĂȘAN, la distanță de aproximativ 10 KM față de BÂLEA CASCADĂ
Judet: Sibiu
Site: www.pensiune-transfagarasan.ro
Telefon: 0744.388.487
Persoana contact: Mariana Carastoian

Pensiunea noastră vă poftește să petreceți o binemeritată vacanță în mijlocul naturii. Zona montană deosebit de liniștită și pitorească, la doar 12km de Cascada Balea, vă poate oferi clipe de relaxare totală, fiind în același timp și un bun punct de plecare către multe atracții turistice. Vă puteți bucura de câteva zile comode la poalele muntelui, sau puteți porni în excursii și drumeții către împrejurimile ce oferă atracții pentru toate gusturile: Lacul Vidraru, Mânăstirea Sâmbăta, Cascada și telecabina Bâlea sau chiar orașul Sibiu.

Locațiile noastre dispun de toate dotările necesare pentru a vă asigura o cazare confortabilă la prețuri competitive. Fie că vă doriți o cameră intimă pentru două persoane cu baie privată sau un apartament cu două camere, oferta noastră vine în întâmpinarea dvs. Toate camerele sunt dotate cu televizor cu o gamă largă de programe, conexiune Internet wireless. În plus, puteți alege între un comod salon interior sau o terasă exterioară prevazută cu facilități pentru grătar. Deasemeni aveți posibilitatea efectuării plății serviciilor oferite de noi prin transfer bancar sau cash.
Vă așteptăm!

IMPORTANT!
Pensiunile noastre nu sunt în satul Cârțișoara, ci sunt situate în zona de pădure, la poalele Munților Făgăraș pe versantul nordic, pe Șoseaua TRANSFĂGĂRĂȘAN, la distanță de aproximativ 10 KM față de BÂLEA CASCADĂ.