0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea APFEL HAUS – Horia

Localitate: Horia, km 6
Judet: Arad
Site: www.apfel-haus.ro

Constructia pensiunii a fost inceputa in anul 2006 cand o familie belgiana a investit in pamant in vecinatatea orasului Arad, in scopul crearii unei livezi de pomi fructiferi. Primul pas a fost construirea Apfel Haus, rezultand o pensiune de mare clasa, rodul unor idei cu adevarat “fructoase”.La construirea Pensiunii Äpfel Haus au fost alese finisaje de calitate si s-au avut in vedere cele mai mici detalii. Designerii au creat o atmosfera de confort si relaxare de care sa se bucure toti clientii nostri.Camerele luminoase si spatioase sunt decorate cu gust, in scopul de a va transforma sederea intr-un vis.
Restaurant
Avand o capacitate de 26 de locuri, restaurantul Apfel Haus va ofera preparate culinare deosebite din bucataria internationala si romaneasca si o servire impecabila intr-o atmosfera primitoare si relaxanta.
Pensiunea Apfel Haus pune de asemenea la dispozitia oaspetilor o sala de conferinte, pentru cei care doresc organizarea unei intalniri de afaceri pe durata sederii.La cerere si depinzand de sezon, putem organiza excursii si vizita imprejurimile. Nu trebuie decat sa mentionati in momentul efectuarii unei rezervari, interesul pentru aceste tipuri de activitati, iar angajatii nostri va vor prezenta oferta pentru perioada respectiva.
Receptia este deschisa zilnic intre orele 7:00 – 24:00. Puteti sa va cazati incepand cu orele 14:00 (in cazul in care nu exista o alta camera libera). Daca ajungeti mai devreme puteti lasa bagajele la receptie. Dupa cazare veti primi un card de acces, astfel incat sa puteti pleca si veni la ce ora doriti.