0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea Anastasia – Jurilovca

În tumultul vieții cotidiene, reîntoarcerea la natură este complet necesară. Cazarea la Pensiunea Anastasia asigură confortul, relaxarea și refacerea de care avem nevoie. Așezată strategic în cea mai cunoscută localitate lipovenească din România, Pensiunea Anastasia asigură accesul rapid către puncte turistice cheie precum Gura Portiței, Cetatea Enisala sau Capul Doloșman.

General Details

Localitate: Jurilovca, Strada Portului nr. 11
Judet: Tulcea
Email: –
Site: anastasia-jurilovca.ro
Telefon: 0747.065.286
Persoana contact: Mihaela SARIS

În tumultul vieții cotidiene, reîntoarcerea la natură este complet necesară. Cazarea la Pensiunea Anastasia asigură confortul, relaxarea și refacerea de care avem nevoie. Așezată strategic în cea mai cunoscută localitate lipovenească din România, Pensiunea Anastasia asigură accesul rapid către puncte turistice cheie precum Gura Portiței, Cetatea Enisala sau Capul Doloșman. Pentru apusuri de soare aparte sau partide de pescuit și vânatoare alegeți Pensiunea Anastasia.

Structura de cazare este compusa din 6 camere cu pat matrimonial fiecare avand baie proprie. De asemenea in pensiunea aveti acces la una din cele 2 bucatarii complet echipate.

Facilitati

Camere si tarife

Pensiunea Anastasia este structurata astfel:

La parter un living spatios de peste 40mp si o bucatarie complet utilata. La etajul 1 sunt 4 camere cu pat matrimonial. La etajul 2 avem 2 camere cu pat matrimonial.Tot la etajul 2 se gaseste o bucatarie complet utilata si un living. Toate camerele au balcon, baie proprie si instalatie de climatizare.

In curte exista un foisor, gratar si cuptor de piatra.

Tarife cazare (Luni – Duminica)

180 lei/camera dubla

220 lei/camera dubla superioara

Pentru grupuri sau ocupare integrala, va rugam sa ne contactati
pentru o oferta personalizata.

Video

Oferte

Team Building la Pensiunea ANASTASIA !
Capacitatea pensiunii noastre este de 12 locuri dispuse in 6 camere duble, numai buna pentru un grup restrans de colegi dornici de distractie si voie buna.

Pensiunea ANASTASIA este locul ideal pentru organizarea unui team building, in toate anotimpurile anului. Dispune de un living generos potrivit atat pentru sedintele de dimineata cat si pentru petrecerile de seara! Comunitatea de rusi lipoveni este nerabdatoare sa va primeasca si sa va impartaseasca din obiceiurile si traditiile lor.

Pe langa vizita la Cetatea Enisala- de unde se poate admira cel mai frumos apus din tara, vizita la Capul Dolosman, excursie cu barca in complexul lagunar Razim- Sinoe, plus plaja la Gura Portitei puteti vizita si casa traditionala “ La Lipoveni”, restaurata de curand, ce este situata la doar 5 minute de noi.
Suntem deschisi catre sugestiile si dorintele dumneavoastra, astfel incat zilele petrecute alaturi de noi sa fie de neuitat!

Oferta poate fi personalizata in functie de marimea grupului.