0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ALUNIȘ – Sadova

Localitate: Sadova, Centru, Nr 477
Judet: Suceava
Site: www.pensiuneaalunis.ro

Situata intr-un cadru geografic de o frumuseta aparte, intr-una din cele mai frumoase regiuni ale Bucovinei, Pensiunea Alunis va va incanta prin tot ceea ce pune la dispozitia dumneavoastra.
Structura Pensiunii Alunis ***
Parter : salon cu o capacitate de 30 de persoane, bar, bucatarie moderna, doua bai puse la dispozitia musafirilor.
Etajul I : trei camere (una cu pat matrimonial si doua cu pat dublu, toate cu baie proprie cu cabina de dus ) si un apartament ( cu pat matrimonial, living, baie cu cabina de dus cu hidromasaj). Pe holul etajului se afla amplasate fotolii pentru recreere.
Mansarda : trei camere (una cu pat matrimonial si baie cu cabina de dus, una cu pat matrimonial, canapea extensibila si baie pe hol si ultima, cu pat matrimonial, baie pe hol si cu o suprafata de circa 10 mp), hol cu canapele pentru recreere.
Camerele au in dotare televizoare color, cablu tv, incalzire centrala (centrala termica), minibar (cu exceptia unei singure camere). Pensiunea dispune de un foisor cu gratar unde turistii pot petrece momente frumoase pe timpul verii si de cateva bazine cu pastravi, de unde cei care doresc, pot prinde cateva exemplare pentru gratarul mentionat anterior.