0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Pensiunea ALL SEASON – Iasi

Pensiunea ALL SEASONS este situata intr-o zona linistita pe una din colinele pline de verdeata ale Iasului, departe de agitatia urbana, cu deschidere la sos. Nationala Iasi-Vaslui.

General Details

Localitate: Iasi, Sos. Bucium nr.165
Judet: Iasi
Email: –
Site: www.pensiunea-allseasons.ro
Telefon: 0232.890.848
Persoana contact: Receptie

Pensiunea ALL SEASONS este situata intr-o zona linistita pe una din colinele pline de verdeata ale Iasului, departe de agitatia urbana, cu deschidere la sos. Nationala Iasi-Vaslui.

Fiind construita prin imbinarea elementelor clasice cu cele moderne, rezulta un spatiu armonios conturat, intim si personalizat, care comunica cu exteriorul prin doua moduri, oferind liniste si relaxare spre curtea interioara si transparenta spre oras.

Restaurantul si gradina de vara va asteapta sa degustati, atat din bucatele traditionale romanesti, cat si din bucataria internationala, alaturi de o gama variata de vinuri, bauturi racoritoare, bere, cafea, etc. si va sta la dispozitie cu un meniu variat pentru organizarea de petreceri si evenimente.

Facilitati

Restaurantul, o locație elegantă și primitoare, cu o capacitate de 100 de locuri, oferă un meniu diversificat, atât cu bucate tradiționale românești cât și cu specialități internaționale, pentru prânzuri liniștite și cine romantice, ce pot fi sevite și la terasa acestuia, de 70 de locuri.

Restaurantul all seasons este locația perfectă pentru organizări de evenimente speciale, de la mese festive, nunți, cumătrii, până la cocktailuri și conferințe (dispunem de videoproiector cu ecran de 180×180).

Dotarile pensiunii se ridica la cele mai inalte standarde, confortul si serviciile de care beneficiaza clienti satisfacand cele mai diverse gusturi.

Camere si tarife

Cele 26 de locuri de cazare, dispuse în 6 camere cu două paturi, 4 camere cu pat matrimonial și două apartamente oferă calitate și confort la standarde înalte. Toate camerele sunt dotate cu telefon, minibar, televizor cu peste 50 de canale și acces la internet wireless, iar băile sunt echipate cu cabine de duș, prosoape și consumabile. Atât apartamentele cât și camerele cu pat matrimonial dispun de aer condiționat, ele având acces și la balcoanele proprii, iar camerele cu două paturi se deschid spre terase ample. Apartamentele au în componență living, loc de luat masa, baie și dormitor cu pat matrimonial.

Cazarea începe la ora 12:00 și se termină la ora 12:00, micul dejun, în valoare de 15 RON de persoană, este inclus în preț și poate fi servit între orele 07:30 – 10:30, iar băuturile din minibar se achită separat de cazare.

Tarife cazare:

De la 110 RON – 25 EURO camera în regim single
De la 130 RON – 29 EURO camera dublă
De la 220 RON – 49 EURO apartament

Video

Oferte

Cazare:
la 5 nopți de cazare plătești 4;
10% reducere pentru grupuri organizate;
prețuri speciale pentru clienții fideli;

Mese festive, nunți, botezuri:
pișcoturile și șampania sunt din partea casei;
pentru tinerii căsătoriți apartamentul alb este din partea casei în noaptea nunții;
nu percepem nici un fel de taxă suplimentară.
artificii şi videoproiector pentru vizualizare fotografii;
vineri şi duminică tortul din partea casei;
20% reducere la cazare pentru invitaţi;