0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Pensiune-Restaurant Pescăresc LA MARCU – Tulcea

Localitate: Tulcea, Str. Bacului nr.20
Judet: Tulcea
Email: klingondinamicsrl@gmail.com
Site: https://lamarcu.ro/
Telefon: 0755 616 703 / 0748 451 789
Persoana contact: Dna. Ustinia Cozlov

Pensiunea La Marcu, situată lângă punctul de trecere cu Bacul pentru mașini din Nordul orașului Tulcea te așteaptă cu servicii de cazare de 3 stele. Te poți bucura de confortul a 10 camere duble si triple matrimoniale.

Aromele proaspete ale preparatelor culinare au efectul garantat de a te încânta și a te pofti la masă în localul nostru. Restaurantul “La Marcu” te așteaptă cu un meniu bogat ce ține atât de specificul pescăresc al zonei cât și de specificul rustic românesc și de pizzeria italiană.

Un eveniment special este o ocazie în care îți dorești să te simți cât mai bine, înconjurat de cei dragi și de apropiați. Fie că vorbim despre ocazii precum o nuntă, un botez sau o aniversare, acest tip de moment trebuie să fie unul după sufletul tău, într-o atmosferă frumoasă, cu gust și un ambient prietenos, cu muzică și preparate de calitate.

FACILITĂȚI

WI-FI

3 saloane evenimente

restaurant

organizări excursii

terasa

băi proprii

TV

plase țânțari

încălzire centrală

plata cash

transfer bancar

tichete de vacanță

Tarife valabile în anul 2020

Preturile sunt exprimate în lei / cameră / noapte de cazare

PERIOADA 01.03.2020 – 01.03.2021
Tip Camera Cursul Sapt. Weekend Pret single
Camera dubla matrimoniala(* cu mic dejun inclus) 200 200 200
Camera tripla(* cu mic dejun inclus) 230 230 230

* check-in: ora 14
* check-out: intre 8-12

OFERTE 2020

Pachetul All inclusive

Pensiunea La Marcu a creat pentru dumneavoastră pachete turistice All inclusive de 4 zile si 3 nopți în perioada 1aprilie- 1 noembrie 2019 .Excursiile în Delta Dunării oferite de noi se vor efectua cu salupe noi confortabile și acoperite. Alături de ghidul nostru veți descoperi frumusețea și liniștea acestui lac unic în lume. Aici veți avea ocazia de a fotografia și de a filma o varietate mare de păsări, coloniile de pelicani, să admirați faimoșii nuferi și casele rușilor lipoveni care locuiesc în satele din traseele noastre în pachetul All inclusive….

Pachetul All inclusive sejur 2 include :
☆3 nopți de cazare în cameră dublă matrimonială sau triplă la Pensiunea La Marcu ,camere cu baie privată, tv cu ecran plat, aer conditionat, wi-fi în toată incinta, frigider…
☆ 3 excursii cu ambarcatiunile La Marcu
1 excursie de 3 ore pe canal 36 și lacuri
2 excursie de 6 ore la satul Mila 23
3 excursie de o zi la Crișan, Caraorman,pădurea Caraorman, canale, lacuri, oraș Sfântu Gheorghe…
– Toate mesele sunt incluse ( 9 mese cu meniu specific zonei, mic dejun, prânz și cină ).
Sejurul începe cu prânzul în prima zi și se termină cu mic dejun în ultima zi
– închirierea mașinii safari cu care se vizitează pădurea Caraorman,
– permisul de intrare în Rezervația Biosferei Delta Dunării ,
– serviciile ghidului/conducătorul bărcii, vorbitor în limba română,
– apă plată pe ambarcatiune
– o surpriză care va avea loc în excursia de la Sfântu Gheorghe ,dacă ne permite vremea…
Prețul pachetului care cuprinde toate serviciile de mai sus este 1300 lei /persoană
ZIUA 1
Sosirea oaspeților în Tulcea la Pensiunea La Marcu începând cu ora 14:00, adresa la care trebuie să ajungeți este strada Bacului nr 20 lângă trecere bac mașini spre Tudor Vladimirescu, mașinile le parcati gratuit in curtea pensiunii (parcarea este păzită ).
În intervalul 14:00-15:00 aveti timp de a vă caza, după care veți servi prânzul pescaresc pe terasa interioară sau pe terasa de lângă Dunăre.La ora 17:00 vom pleca intr-o excursie de 3 ore, excursie care cuprinde lacuri si canale cu peisaje unice. Întorși din excursie, vă așteptăm cu cina din specialități din pește care va fi servită la ora 20 :30
ZIUA 2
La ora 8 se servește micul dejun, după servirea mesei respectiv ora 10:30 se pleacă într-o excursie de 6 ore la Mila 23 prilej în care puteți admira buchet de lacuri și canale…La Mila 23 veți servi prânzul pescaresc, după masă veți vizita satul, în jur de o ora. La ora 15:30 ne întâlnim la ambarcatiune și pornim spre Tulcea. La ora 19:00 servim cina (specialitati din pește )
ZIUA 3
La ora 8:00 ne întâlnim la terasa pensiunii unde veți primi micul dejun (sendvisurii )și cafeaua la pachet, deoarece excursia este de o zi și traseul lung…Excursia include urmatoarele obiective: Bratul Sulina- Crișan- canal Caraorman – vizită pădurea Caraorman la Stejarul Îngenuncheat, după vizitarea pădurii vom servi prânzul tradițional pescaresc. După masă continuăm excursia pe canal Caraorman – lac Puiu – canal Mocansca – lac Erenciuc ,trecem prin Rezervația Pădurea de Goruni – brat Sfantu Gheorghe – oraș Sfântu Gheorghe aici vom vizita orașul ,iar dacă ne permite vremea vom face și surpriza propusă pentru excursia din această zi .
Retur Brațul Sfântu Gheorghe – Tulcea…
La ora 20:30 vom servi cina care va fi la alegere intre traditional romanesc sau pescaresc.
PRECIZĂRI
Conceptul de All inclusive este propriu La Marcu, acesta include cazare și pensiunea completa cu trei excursii in Delta Dunării
Avem rugămintea ca rezervarile să se facă telefonic sau pe e-mail klingontour@yahoo.com
Anularile sau orice alte modificari se vor face cu cel puțin 15 zile înainte de intrare, urmând a se restitui avansul (din care se scad comisioanele bancare ). Nerespectarea acestui termen se penalizeaza cu contravaloarea avansului achitat.
În cazul în care turistul își micșorează perioada de ședere în timpul sejurului, suma achitată inițial nu se returnează și nu se compensează cu alte servicii.
Acceptăm plata cu tichete de vacanță !
☆Vă mulțumim !