0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel ULTIMA FRONTIERĂ – Periprava

Localitate: Periprava,fostul lagar comunist
Judet: Tulcea
Site: hotelultimafrontiera.com
Telefon: 0769.030.609
Persoana contact: Receptie

Daca in calatoria ta imaginara prin Delta Dunarii, rasfoind carti si site-uri , ai ajuns pe la noi, acorda-ti un ragaz si trage-ti sufletul printre paginile de la Ultima Frontiera .
Ca si tine , si noi am pornit intr-o calatorie imaginara a deltei asa cum am crezut ca se mai regaseste doar in povestile de demult. Asa am ajuns la Ultima Frontiera . Dintr-o aventura s-a nascut un complex situat chiar la ultima frontiera, adica intr-un peisaj de aproape 1000 ha de salbaticie, la granita dintre Romania si Ucraina, in ultima localitate de pe bratul Chilia, in Periprava.
Oamenii locurile si peisajele care ne-au impresionat si care ne inconjoara se regasesc printre filele de la Ultima Frontiera.Hai sa scriem impreuna si povestea ta in Delta Dunarii!

Nici nu stiu daca ar trebui sa iti mai povestesc despre cele 16 camere din cadrul pensiunii Ultima Frontiera caci , cu siguranta ai fost deja vrajit de peisajul care te inconjoara . Nu vrei sa vorbim despre lucruri concrete . Mai avem timp imi spui , poate mai tarziu.
Stiu, simti ca timpul trece altfel aici , departe de zgomotul citadin , ca l-ai lasat undeva la plecarea ta din Tulcea si ca nu te mai poate fugari . Sunt prea multe de vazut si descoperit la Ultima Frontiera , iar timpul e ingaduitor in Delta , zilele curg altfel.
Dar cum se lasa seara si trebuie sa vorbim si de cazare in Delta Dunarii, iti voi spune totusi povestea pensiunii de aici . Desi inclin spre descrierea academica a facilitatilor de cazare de 4* oferite (birou , minibar , seif , televiziune prin satelit , internet WiFi , aer conditionat , baie cu dus , produse cosmetice , uscator de par …) , voi urma sfatul unui prieten si iti voi spune doar :
Aici e ca acasa !

Te asteptam cu drag in grupul nostru de prieteni!