0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel TACO – București

Localitate: Sector 3, Strada Fizicienilor 38
Judet: Bucuresti
Site: http://www.taco95.ro/
Telefon: 0723 594 670 / 021 346 6886

Amplasat in Municipiul Bucuresti, astfel incat sa va bucurati de ritmul si magia Capitalei, Hotel Taco este un reper nou al orasului, ce va ofera cazare in cele mai selecte conditii, beneficiind de toate standardele europene. Dispunem de 14 camere, 7 single si 7 duble, complet mobilate si utilate, precum si o paleta de servicii si facilitati mai mult decat bogata: receptie 24/7, terasa camere, camera nefumatori, camera fumatori, camera bagaje, grup sanitar individual, televizor LCD, aer conditionat, internet wireless, minibar – room service, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat imbracaminte, fax, copiator, servicii de vanzari bilete, parcare clienti.

La HOTEL TACO veti beneficia de o atmosfera discreta si eleganta in care relaxarea este garantata. Va asteptam!

HOTEL TACO va ofera o oportunitate ideala de cazare. Situat in partea de sud-est a Capitalei, in apropierea iesirii spre Autostrada Soarelui, la 4 minute de complexul comercial Mall Vitan, dispune de un acces facil si o pozitie perfecta pentru un sejur in municipiul Bucuresti.

Constructia este noua, iar interiorul este complet utilat si mobilat, intr-un stil modern care ii confera acccesibilitate si frumusete. Se ofera 7 camere single si 7 camere duble, fiecare dotate grup sanitar individual, minibar, televizor LCD si aer conditionat.