0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel RIVOLI – București

Localitate: Sector 3, Strada Postăvarul nr.98
Judet: Bucuresti
Site: http://www.rivoli.ro/
Telefon: 0724 370 496

Situat la numai 7 minute de centrul Bucurestiului si 2 minute de Autostrada Soarelui, Hostel Rivoli este locatia perfecta atat pentru clientii de tip business cat si pentru turisti. Clientii nostri ne-au ales pentru usurinta cu care se poate ajunge in puncte de interes precum Autovit, Cavi Expo Fashion, Dragonul Rosu sau complexul Europa, marile centre comerciale din zona din imediata apropiere (Auchan, Iris Mall, Real, Metro, Practiker, etc.), toate la mai putin de 2 minute de mers cu masina. De asemenea, turistii ne aleg pentru usurinta cu care se poate ajunge de la Rivoli in orice punct al Bucurestiului, in zona din imediata apropiere existand acces la toate mijloacele de transport (metrou, autobuz, tramvai, maxi-taxi, statie taximetre).

La parterul si primul etaj al cladirii va punem la dispozitie un restaurant cu specific international, care de asemenea este dotat si cu o terasa descoperita, unde ambianta placuta va intampina completand caldura personalului.

Alte servicii pe care le punem la dispozitia dumneavoastra: transfer de la / spre Aeroport, curatatorie, trezirea la cerere, spalatorie profesionala auto, fax, imprimanta, copiator.

Toate camerele dispun de televizor, minibar, aer conditionat si acces la internet WiFi.