0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel plutitor MAGIA DELTEI

Localitate: Debarcader Murighiol, DJ229M
Judet: Tulcea

Aici este locul in care poti sa te relaxezi asa cum nu ai mai facut-o pana acum. Situate intr-o zona linistita a Deltei Dunarii, hotelurile plutitoare Paradisul Deltei, Steaua Deltei si Magia Deltei se disting printr-un farmec aparte, datorat interioarelor calde si primitoare , a atmosferei placute, prietenoase dar si diversitatea preparatelor din pește din bucãtãria noastrã. Se afla la iesire din localitatea Murighiol , pe malul Dunarii , la 200 metri de statia Peco . Rafinamentul decorului, subliniat de linia moderna, confortul si linistea necesara petrecerii unei vacante deosebite sunt motive suficiente pentru a sustine cele 4 **** .
Dotarea navei este de 3 nivele . Primul nivel este alcatuit din 9 camere, al doilea nivel este format din restaurant , terasa si bucatarie iar ultimul nivel este format dintr-o terasa pe toata suprafata navei.
Fiecare ponton are o capacitate de cazare de 18/20 persoane, pregatite pentru a raspunde dorintelor clientilor sai.Restaurantul are o suprafata de 90 mp cu o capacitate de 54 de persoane. Pe parcursul șederii dumneavoastră veți avea la dispoziție șah, table, cărți de joc, rummy, poker, darts,tenis de masa,laptop, TV lcd, sistem karaoke, microfoane, sistem audio, internet wireless.
Ca si atractii turistice, la 3 km de hotelul plutitor se afla Cetatea de la Halmyris, este o puternică cetate romană şi romano-bizantină, sediu al unor unităţi militare şi staţie a flotei dunăreneClassis Flavia Moesica; au fost dezvelite monumente de arhitectură militară, civilă şi religioasă, între acestea bazilica episcopală cu cripta primilor martiri dobrogeni: Epictet şi Astion.
Va oferim o gama variata de specialitati culinare :plachie de peste, bors de peste, saramura de peste, caras la tigaie cu mamaliguta si mujdei, scrumbie, somn la gratar, crap la protap, somn la cuptor,icre de crap si stiuca,storceag de somn etc. De asemenea, bucatareasa noastra, Mariana, va pregati diverse feluri de mancare si pentru cei care nu consuma peste. In plus, la dispozitia turistilor nostri exista gratar.La un cost suplimentar, hotelul oferă masaje, reflexoterapie, terapii cu venin de albine și tratamente cu produse apicole.