0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel Plutitor ANASTASIA – Uzlina

Localitate: Rezervația Biosferei Delta Dunării, Uzlina
Judet: Tulcea
Site: www.wilddanube.ro
Telefon: 0722.680.402
Persoana contact: Cristian Hasnas

Hotelurile plutitoare Anastasia 1 si 2 sunt solutia cheie pentru cazare si excursii in Delta Dunarii. Cu o capacitate de cazare de pana la 34 de persoane in 17 camere confortabile, o bucatarie cu cele mai savuroase mancaruri traditionale, o flota proprie de salupe si barci cu motor, Anastasia 1 si 2 va stau la dispozitie.
Fiecare camera este prevazuta cu facilitati proprii- cabina de dus, lavoar si w.c., aer conditionat, aparatura impotriva tantarilor, calorifere.
Restaurantul si barul se afla la nivelul 2 al hotelurilor plutitoare, fiind la randul lor complet climatizate si utilate. Bucatarii nostri va asteapta cu meniuri diversificate, din care nu lipsesc preparatele traditionale din peste – borsul, plachia, saramura, icrele, preparatele la gratar, racii fierti si, bineinteles, stiuca umpluta.
Ambele hoteluri plutitoare au flota proprie de salupe rapide si barci cu motor, ambarcatiuni necesare desfasurarii programelor de croaziere, excursii, birdwatching si pescuit in Delta Dunarii.
Toate echipamentele sunt moderne asigurand un standard ridicat de calitate vacantelor dumneavoastra.
Ghizii nostri sunt indragostiti de natura, cu experienta cladita in lung timp pe ghiolurile si canalele deltei, fiind oricand pregatiti sa va raspunda la intrebari.
Suntem atenti la cele mai mici detalii totul fiind selectat cu mare atentie pentru a oferi nivelul de calitate si confort cu care clientii nostri au ajuns sa fie obisnuiti.