0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel GOLDEN ROSE – Constanța

Localitate: Constanta, Strada Soveja nr.13,
Judet: Constanta
Site: www.hotel-golden-rose.ro
Telefon: 0722.273.661
Persoana contact: Hristu Daniel

Hotelul Golden Rose este unul din cele mai noi si mai apreciate hoteluri din Constanta, pus in circuitul turistic in vara anului 2010, care se adreseaza in mod special turismului de business si corporate, dar si celor care doresc un concediu de relaxare.

Hotelul este amplasat vis-a-vis de Delfinariu si Mc Donald`s, circa 300 m de plaja si aproximativ 1000 m de statiunea Mamaia. In zona se afla o micro rezervatie Delta Dunarii si cel mai mare Mall din Constanta.

Hotelul are 20 camere dispuse pe 4 etaje si parcare proprie: 4 camere duble, 4 camere triple si 12 matrimoniale. Fiecare camera are balcon, intrarea in camere se face pe baza de cartela. Camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, cabina dus cu hidromasaj, aer conditionat, mini bar, internet, tv lcd, dvd.

La parterul hotelului se afla un cafe bar unde puteti petrece momente placute de relaxare.

Facilitati cazare: frigider in unitate, TV in living, internet wireless, internet prin cablu, parcare, jacuzzi, plata cu cardul, living, bar si restaurant.

Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, jacuzzi in camera, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, minibar in camera, camera cu TV
Capacitate: 44 locuri in 20 camere