0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel FORTUNA – Eforie Nord

Localitate: Eforie Nord, str. Aleea Perla, nr. 4
Judet: Constanta
Email: hfortunaeforie@gmail.com
Site: www.hotel-fortuna.ro
www.facebook.com/hotelfortunaro
Telefon: 0735 558 792
Persoana contact: Luana BOGHICI

Amplasat privilegiat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja, Hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta relaxanta si odihnitoare la malul marii.
Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda o atmosfera asemanatoare caminului dumneavoastra, simtindu-va cu adevarat oaspeti si nu clienti. Aici va puteti bucura de toate binefacerile marine: plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii, toate sunt din belsug contribuind la refacerea fizica si psihica redandu-va din plin clipa reveriei, tonusul si momentul nostalgiei.
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, FortyLand (loc de joaca interior pentru copii), Club Biliard, divertisment pentru copii, divertisment pentru adulti, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3ani, ,piscina pentru adulti cu apa sarata, piscina cu apa incalzita pentru copii, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.

OFERTE SPECIALE:

Oferta FortyGames:
Hotelul pune la dispozititia oaspetilor GRATUIT servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.
Oferta Baby Steps:
Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului .Oferta este valabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-3 ani, in limita disponibilului.
Oferta JUST MARRIED:
Casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit! Pentru tinerii casatoriti care implinesc maxim un an pana la data achizitionarii biletului oferim o noapte de neuitat! Oferta este valabila pentru sejururi de minim 6 nopti. Amenajarea camerei pentru o noapte romantica se face la solicitarea turistilor, precizandu-se noaptea in care se doreste a fi amenajata camera. In momentul cazarii, turistii sunt rugati sa prezinte certificatul de casatorie la receptie. Amenajrea camerei pentru o seara romantica poate fi solicitata si contra cost, la pretul de 100RON.

FACILITĂȚI

Camerele sunt dotate cu: mobilier nou (sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta); pat matrimonial/pat twin (doua paturi); televiziune prin cablu; minibar/frigider; baie cu mobilier, cabina de dus/ cadita, uscator de par; balcon, mobilier de balcon (masuta si scaune), suport rufe; plasa de insecte; sistem de climatizare; telefon; televizor LCD conexiune internet wireless; pardoseala din gresie.

Apartamentele sunt amenajate cu: pardosea din gresie; televiziune prin cablu; telefon; frigider; televizor LCD sistem de climatizare; plasa de insecte; conexiune internet wireless; camera de living ce are in dotare o canapea extensibila (spatioasa pentru odihna a doua persoane), sifonier, doua fotolii cu masuta, televizor cu plasma, birou, comoda; dormitorul compus dintr-un pat matrimonial, noptiera cu oglinda, sifonier; baie proprie echipata cu mobilier, cabina de dus, uscator de par; balcon cu mobilier (scaune si masuta), suport pentru rufe.

* Accesul in camere se face pe baza de cartele electromagnetice, ceea ce ofera turistilor o deplina siguranta.
* Este obligatoriu a se lasa cardul de acces la receptia hotelului la iesirea din camera.

Tarife valabile în anul 2020

Plin de farmec si culoare, hotelul oferta turistilor cazare in camere moderne si confortabile dispuse pe patru nivele si parter, astfel:
• 49 camere twin;
• 98camere cu pat matrimonial;
• 12 apartamente.

Tarife perioada 01.06 – 15.06
Cameră dublă twin – 100 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 100 ron/zi
Apartament 2 camere – 158 ron/zi

Tarife perioada 23.06 – 01.07
Cameră dublă twin – 160 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 160 ron/zi
Apartament 2 camere – 274 ron/zi

Tarife perioada 07.07 – 11.07
Cameră dublă twin – 190 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 190 ron/zi
Apartament 2 camere – 315 ron/zi

Tarife perioada 26.08 – 31.08
Cameră dublă twin – 190 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 190 ron/zi
Apartament 2 camere – 325 ron/zi

Tarife perioada 08.09 – 15.09
Cameră dublă twin – 100 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 100 ron/zi
Apartament 2 camere – 168 ron/zi

Tarife perioada 16.06 – 22.06
Cameră dublă twin – 120 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 120 ron/zi
Apartament 2 camere – 190 ron/zi

Tarife perioada 02.07 – 06.07
Cameră dublă twin – 178 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 178 ron/zi
Apartament 2 camere – 300 ron/zi

Tarife perioada 12.07 – 25.08
Cameră dublă twin – 230 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 230 ron/zi
Apartament 2 camere – 390 ron/zi

Tarife perioada 01.09 – 07.09
Cameră dublă twin – 108 ron/zi
Cameră dublă matrimonială – 108 ron/zi
Apartament 2 camere – 195 ron/zi

*Camerele nu se comercializeaza in regim single decat cu acordul Prestatorului.
*Taxa hoteliera se percepe conform Hotararii Consiliului Local).
*Tarifele sunt exprimate in RON (cazare/camera/zi) cu TVA inclus