0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel FORTUNA – Eforie Nord

Localitate: Eforie Nord, str. Aleea Perla, nr. 4
Judet: Constanta
Email: hfortunaeforie@gmail.com
Site: www.hotel-fortuna.ro
www.facebook.com/hotelfortunaro
Telefon: 0735 558 792
Persoana contact: Luana BOGHICI

Amplasat privilegiat in centrul statiunii Eforie Nord, la numai 10 minute de plaja, Hotel Fortuna ofera tuturor oaspetilor posibilitatea de a petrece o vacanta relaxanta si odihnitoare la malul marii.
Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda o atmosfera asemanatoare caminului dumneavoastra, simtindu-va cu adevarat oaspeti si nu clienti. Aici va puteti bucura de toate binefacerile marine: plaja, soare, briza, nisip fin, apa marii, toate sunt din belsug contribuind la refacerea fizica si psihica redandu-va din plin clipa reveriei, tonusul si momentul nostalgiei.
Hotelul dispune de urmatoarele facilitati: loc de joaca exterior pentru copii, FortyLand (loc de joaca interior pentru copii), Club Biliard, divertisment pentru copii, divertisment pentru adulti, carucioare si patuturi gratuite pentru copii cu varstele intre 0-3ani, ,piscina pentru adulti cu apa sarata, piscina cu apa incalzita pentru copii, terasa amenajata in exteriorul hotelului, business corner, internet wireless in tot hotelul.

OFERTE SPECIALE:

Oferta FortyGames:
Hotelul pune la dispozititia oaspetilor GRATUIT servicii de billiard, billiard pentru copii, air-hockey, fotbal de masa, ping pong, badminton si sah, in limita disponibilului.
Oferta Baby Steps:
Pentru un plus de confort, oferim pentru carucioare si patuturi gratuite pentru cei mai mici turisti. Carucioarele se inchiriaza pe baza certificatului de nastere, iar patuturile se solicita la cazare de la receptia hotelului .Oferta este valabila pentru copii cu varstele cuprinse intre 0-3 ani, in limita disponibilului.
Oferta JUST MARRIED:
Casatoria este un eveniment ce trebuie sarbatorit! Pentru tinerii casatoriti care implinesc maxim un an pana la data achizitionarii biletului oferim o noapte de neuitat! Oferta este valabila pentru sejururi de minim 6 nopti. Amenajarea camerei pentru o noapte romantica se face la solicitarea turistilor, precizandu-se noaptea in care se doreste a fi amenajata camera. In momentul cazarii, turistii sunt rugati sa prezinte certificatul de casatorie la receptie. Amenajrea camerei pentru o seara romantica poate fi solicitata si contra cost, la pretul de 100RON.

‍♀️ Rezervă-ți concediul alături de cei dragi la #superpreturi cu oferta LITORALUL PENTRU TOTI ̦ și lasă grijile pe mâinile noastre! Tu doar bucură-te de relaxare și distracție!
 Rezervă un sejur de MINIM 2 NOPTI pentru perioada 26.08 – 31.08. 2023 sau un sejur de MINIM 3 NOPTI pentru perioada .-01.09 – 06.09.2023 la doar 3️⃣8️⃣0️⃣ lei/camera/noapte cu mic dejun pentru 2 persoane sau 4️⃣8️⃣0️⃣ lei/apartament/noapte cu mic dejun pentru 2 persoane!
 Rezervă un sejur de MINIM 2 NOPTI pentru perioada 08.09 – 14.09.2023 la doar 2️⃣4️⃣0️⃣ lei/camera/noapte cu mic dejun pentru 2 persoane sau 3️⃣0️⃣0️⃣ lei/apartament/noapte cu mic dejun pentru 2 persoane!
 Cazarea gratuita a doi copii până în 6.99 ani cu un pat suplimentar asigurat, în limita disponibilului.
 Copiii cu vârsta până în 6.99 ani beneficiază de mic dejun/demipensiune gratuit (în condițiile în care și părinții au achiziționat cazare cu mic dejun/demipensiune).
ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA
ZILE GRATUITE LA MARE
 Rezervă-ți concediul din timp și vino la #HotelFortuna în perioada 26.08 – 31.08.2023 iar noi te răsplătim cu O NOAPTE DE CAZARE GRATUITA! ☺️ Alege-ți sejurul de 4️⃣=5️⃣ nopți sau 5️⃣=6️⃣ nopți și simte-te ca #acasa!
⭐️Oferta este valabilă în limita locurilor disponibile, iar noaptea gratuită se consideră ultima noapte din sejur.
⭐️ Acces GRATUIT la: piscina pentru adulți și copii, Oasis Spa (saună uscată interioară și jacuzzi cu apă caldă exterior), locuri de joacă pentru copii (AquaForty, FortyLand, FortyPlay).
ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA
3…2…1…START!!!!BLACK FRIDAY A ÎNCEPUT!!!
Profitați de cele mai mari reduceri din an de pana la 35 % 
ACCEPTAM PLATA CU CARDUL DE VACANȚĂ

FACILITĂȚI

Camerele sunt dotate cu: mobilier nou (sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta); pat matrimonial/pat twin (doua paturi); televiziune prin cablu; minibar/frigider; baie cu mobilier, cabina de dus/ cadita, uscator de par; balcon, mobilier de balcon (masuta si scaune), suport rufe; plasa de insecte; sistem de climatizare; telefon; televizor LCD conexiune internet wireless; pardoseala din gresie.

Apartamentele sunt amenajate cu: pardosea din gresie; televiziune prin cablu; telefon; frigider; televizor LCD sistem de climatizare; plasa de insecte; conexiune internet wireless; camera de living ce are in dotare o canapea extensibila (spatioasa pentru odihna a doua persoane), sifonier, doua fotolii cu masuta, televizor cu plasma, birou, comoda; dormitorul compus dintr-un pat matrimonial, noptiera cu oglinda, sifonier; baie proprie echipata cu mobilier, cabina de dus, uscator de par; balcon cu mobilier (scaune si masuta), suport pentru rufe.

* Accesul in camere se face pe baza de cartele electromagnetice, ceea ce ofera turistilor o deplina siguranta.
* Este obligatoriu a se lasa cardul de acces la receptia hotelului la iesirea din camera.

Tarife 

Plin de farmec si culoare, hotelul oferta turistilor cazare in camere moderne si confortabile dispuse pe patru nivele si parter, astfel:
• 49 camere twin;
• 98camere cu pat matrimonial;
• 12 apartamente.

Tarife perioada 01.06 – 14.06
Cameră dublă cu MD – 182 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 278 ron/zi
Apartament cu MD – 212 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 328 ron/zi

Tarife perioada 15.06 – 21.06
Cameră dublă cu MD – 194 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 310 ron/zi
Apartament cu MD – 252 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 368 ron/zi

Tarife perioada 22.06 – 27.06
Cameră dublă cu MD – 240 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 356 ron/zi
Apartament cu MD – 338 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 454 ron/zi

Tarife perioada 28.06 – 05.07
Cameră dublă cu MD – 252 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 366 ron/zi
Apartament cu MD – 352 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 468 ron/zi

Tarife perioada 06.07 – 10.07
Cameră dublă cu MD – 266 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 382 ron/zi
Apartament cu MD – 366 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 482 ron/zi

Tarife perioada 11.07 – 19.07
Cameră dublă cu MD – 300 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 416 ron/zi
Apartament cu MD – 432 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 548 ron/zi

Tarife perioada 20.07 – 26.08
Cameră dublă cu MD – 312 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 432 ron/zi
Apartament cu MD – 444 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 560 ron/zi

Tarife perioada 27.08 – 31.08
Cameră dublă cu MD – 270 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 386 ron/zi
Apartament cu MD – 374 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 490 ron/zi

Tarife perioada 01.09 – 08.09
Cameră dublă cu MD – 196 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 312 ron/zi
Apartament cu MD – 264 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 380 ron/zi

Tarife perioada 09.09 – 17.09
Cameră dublă cu MD – 182 ron/zi
Cameră dublă cu Demipensiune – 290 ron/zi
Apartament cu MD – 234 ron/zi
Apartament cu Demipensiune – 340 ron/zi

Facilitati cazare copii
Facilitati pentru copii in camera dubla:
 In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0 si11.99 ani(Gratuit, fara pat suplimentar asigurat);
 Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului. In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucherul respectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unuicopil, se vaachita 100% din contravaloarea unui loc de cazare si supliment de mic dejun in valoare de 36 lei/zi, indiferent de varsta copilului.

 Copiii cu varsta intre 0-2ani beneficiaza de patut gratuit, la solicitarea turistilor si in limita stocului disponibil;
 Copiii cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat; La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 50lei/zi
 Copiii cu varsta cuprinsa intre 12-15,99 ani, achita70lei/zi si se asigura pat suplimentar. Se accepta un singur copil cu varsta intre 12-15,99 ani, in camera dubla.
 Copiii cu varsta peste 16ani se considera adulti.
 In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.
Facilitati pentru copii in apartament:
 In apartament se pot caza maxim 3 adulti si 2 copii cu varstele cuprinse intre 0-11.99 ani;
 Este obligatorie prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la data check-in-ului; In cazul neprezentarii documentelor de identitate a ambelor persoane precum si a certificatelor de nastere pentru copii, Prestatorul este degrevat de obligatia prestarii de servicii pentru turistii ce detin voucheru lrespectiv. In cazul neprezentarii certificatului de nastere al unui copil, se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare, indiferent de varsta copilului si supliment de mic dejun in valoare de 36 lei/zi, indiferent de varsta copilului.
 Doi copii cu varstele cuprinse intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar asigurat); La solicitarea unui pat suplimentar, se achita 50lei/zi
 Copiii cu varsta de peste 12ani achita obligatoriu pat suplimentar 70lei/zi, in situatia in care sunt deja 3 adulti
 In apartament se accepta un singur pat suplimentar sau un patut pentru copil.
Facilitatile oferite pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt inscrisi in comanda transmisa sau pe vouchere.
Facilitati mic dejun copii
 Copiii intre 0-6.99 beneficiaza de gratuitate la mic dejun; se acorda numai daca adultii au mic dejun inclus.
 Copiii intre 7-11.99 achita 18lei/zi/persoana
 Copiii peste 12 ani achita mic dejun integral, respectiv 36lei/zi/persoana
Facilitati demipensiune (mic dejun+pranz) copii
 Copiii intre 0-6.99 beneficiaza de gratuitate la demipensiune; se acorda numai daca adultii au achizitionat pachetul cu demipensiune.
 Copiii intre 7-11.99 achita 52 lei/zi/persoana, suma include acces bufet mic dejun/pranz
 Copiii peste 12 ani achita integral, respectiv 104lei/zi/persoana, suma include acces bufet mic dejun/pranz

Servicii de masa
Micul dejun si pranzul se vor servi la restaurantul hotelului, fara posibilitatea ca valoarea acestuia sa se transforme in tichete valorice pentru celelalte mese.
Micul dejun si pranzul se vor servi in sistem bufet incepand cu a doua zi de cazare, inclusiv in ziua plecarii. Bufetul pentru masa de pranz va include si open bar pentru urmatoarele bauturi: apa, cafea, suc draft gama Pepsi, bere draft, vinul casei-alb/rose/rosu.
In functie de numarul oaspetilor micul dejun si pranzul se pot servi a la carte in 5 variante de meniuri , la alegere, cu open bar inclus.
Oaspetii ce achizitioneaza si bonuri valorice, le vor putea consuma atat in incinta complexului cat si la oricare din restaurantele enumerate mai jos:
 -Restaurant “ White Cruise”– restaurant propriu ce ofera o combinative excelenta de mancaruri traditional romanesti si preparate internationale, servite in regim bufet, pentru mic dejun si pranz! Terasa restaurantului ofera racoarea binemeritata si potoleste arsita in timp ce dumneavoastra va bucurati de mesele savuroase ce vor fi acompaniate de o gama de bauturi racoritoare si alcoolice, selectate atent pentru a satisface gusturile cele mai fine. Pachetul cu demipensiune (mic dejun+pranz in regim bufet) a fost creat pentru a da acea nota de relaxare necesara unui sejur reusit!
 -Oasis Bar – NOU!!! – Barul de langa piscina completeaza o zi perfecta sub lumina arzatoare a soarelui! Apa, cafea, limonada, frappe, ceai, bere la draft, vin alb si rose la draft, racoritoare si bauturi alcoolice va asteapta la doi pasi de piscina in care va racoriti!
 – Restaurant Doneli – pozitionat in fata hotelului la o distanta de numai 50 m, ofera o diversitate de preparate pescaresti, mancaruri gatite, minuturi si o gama variata de pizza.
 – Restaurant Grand -pozitionat la intrarea in Eforie Nord si dotat cu aer conditionat. Reprezinta un punct de atractie bucataria chinezeasca.
 – Restaurant Coralis – situat pe drumul catre plaja, ofera servirea mesei in sistem de autoservire, cuprinzand o gama variata de mancaruri
 – Restaurant Panoramic – pozitionat pe faleza statiunii Eforie Nord, se poate admira marea in timp ce se serveste gustoasa specialitate a casei.
 – Terasa Dana – situata la o distanta de 100 m fata de hotel, este o terasa acoperita, intima, unde se pot servi diverse specialitati culinare precum si cu minuntata pizza, in regim linie de autoservire
 – Terasa Litoral – situata la 150 m de hotel, imbie cu diverse specialitati traditionale.
 – Terasa Lebada – situata la 100 m de hotel, ofera o gama diversificata de preparate in regim de autoservire.
Valoarea de masa (bonuri valorice) poate fi folosita in oricare dintre unitatile enumerate mai sus. Acestea se elibereaza la receptia hotelului in ziua cazarii.
PRESTATOR BENEFICIAR
S.C. LUANA TOURS 2004 SRL

*Camerele nu se comercializeaza in regim single decat cu acordul Prestatorului.
*Taxa hoteliera se percepe conform Hotararii Consiliului Local).
*Tarifele sunt exprimate in RON (cazare/camera/zi) cu TVA inclus