0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Hotel COSMOS NIGA – Câmpulung Moldovenesc

Hotelul Cosmos este, in acelasi timp, un loc ideal unde oamenii de afaceri impreuna cu partenerii lor pot definitiva, in liniste si cu succes, proiecte de viitor.

Localitate: Câmpulung Moldovenesc, Strada Mihai Eminescu 17
Judet: Suceava
Email: –
Site: http://www.cosmosniga.ro/
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 

Situat intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, la umbra brazilor, acolo unde a descalecat intaia oara voievodul Dragos Voda, unde albastrul Voronetului se oglindeste in limpezimea Moldovei, unde miracolul Craciunului si lumina sfanta a Invierii se naste in fiecare an in sufletul nostru de bucovineni, unde soarele rasare la Manastirea Humorului si apune pe mormantul lui Stefan la Putna, unde romanii nu si-au uitat traditiile strabune, Hotelul Cosmos este un loc ideal pentru odihna si recreere, un loc unde puteti petrece un sejur sau un concediu minunat alaturi de cei dragi.

Hotelul Cosmos este, in acelasi timp, un loc ideal unde oamenii de afaceri impreuna cu partenerii lor pot definitiva, in liniste si cu succes, proiecte de viitor.
Orice eveniment fericit din viata dumneavoastra: o nunta ca in basme, bucuria botezului sau o zi de vis pe care nu vreti sa o uitati vreodata, toate vi le oferim cu drag la Hotel Cosmos.
Bucataria specific bucovineana, ca si minunatele obiective turistice incarcate de credinta si istorie, pot satisface si cele mai exigente gusturi.
Serviciile de masa se asigura intr-un restaurant clasic(200 locuri) si o terasa(25 locuri).
Complexul mai dispune de : sala de conferinta(32 locuri); salon infrumusetare; TV cablu; parcare asigurata cu paza; un loc de joaca pentru copii. Ofera, de asemenea, posibilitatea organizarii de drumetii si vizite la diferite obiective si monumente turistice din zona.