0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hotel COROANA – Iași

Localitate: Targu Frumos, Soseaua Iasi – Targu Frumos KM31
Judet: Iasi
Site: www.hotelcoroanaiasi.ro

La numai 25 minute de Iasi si doar 5 minute de orasul Targu Frumos, Hotelul Coroana este cea mai potrivita alegere pentru cei care vor sa evite aglomeratia orasului si pentru cei aflati in tranzit.

Oferta de cazare a hotelului este construita astfel incat sa ofere oaspetilor sai cele mai bune conditii pentru a petrece cateva zile relaxante, intr-un cadru natural, departe de zgomotul orasului.
Designul interior al camerelor si facilitatile oferite, sunt menite a asigura clientilor nostri un adevarat confort de 4 stele.
Clientii hotelului au acces la room service, servicii spalatorie, sauna, masaj, conexiune la internet, Tv color, DVD player, minibar, sala de conferinte, sala de protocol, restaurant, parcare pazita.
Hotelul dispune de 44 locuri de cazare: 2 matrimoniale de lux, 15 double, 2 apartamente.

Hotel Coroana ofera clientilor sai nu doar conditii ideale pentru relaxare sau agrement, cat si pentru desfasurarea unor activitati de afaceri.
Dotarile existente si caracterul multifunctional al acestor sali, le recomanda ca locuri ideale pentru desfasurarea de intalniri si cocktail-uri.
Pentru a se putea adapta fiecarui tip de eveniment organizat, sunt puse la dispozitia dumneavoastra doua tipuri de sali de conferinte: sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, sala de protocol cu o capacitate de 14 de locuri.
Restaurantul, elegant si primitor, avand o capacitate de 190 de locuri in interior si 100 de locuri pe terasa.