0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Hanul PESCARILOR – Crișan

Localitate: Crisan
Judet: Tulcea
Site: www.hanulcrisan.ro
Telefon: 0726.402.271
Persoana contact: Receptie

În inima vie a ținutului îndepărtat, în nepretuitul decor sălbatic al Deltei Dunării, acolo unde tradițiile pescaresti au origini străvechi și întregul univers al locatarilor se îmbină armonios cu natura, acolo este situat Hanul Pescarilor Crișan. Satul al cărui nume il poartă, este situat așadar, pe cel mai navigat dintre Canalele Dunării, pe canalul Sulina.

La Hanul Pescarilor Crișan îsi găsesc locul oameni din întreaga țară, pentru eleganța, confortul și diversitataea serviciilor oferite, cea mai mare parte a lor întorcandu-se periodic pentru a-și petrece vacanțele aici, unde calitatea n-a fost niciodata contestată și serviciile sunt puse la dispozitia oaspeților noștri, cu fidelitate și seriozitate, prin intermediul personalului de excepție, ospitalier și prietenos.
Hanul Crișan vă pune la dispoziție 23 camere duble și 3 apartamente în care se pot caza 54 persoane. Camerele sunt dotate cu televizor, video, instalație de climatizare și acces la internet. Ocupanții camerelor au acces la grătarul instalat în curtea Hanului pentru a-și pregăti propriile delicii pe foc deschis.

Camerele se pot închiria la următoarele prețuri:
35 ron/zi/persoana/suplimentar preturilor afisate pt camera in regim single
140 RON mic dejun inclus / zi / persoana
180RON – demipensiune / zi / persoana
220 RON – pensiune completa / zi / persoana
Copii sub 2 ani gratuit
Copii intre 2-8 ani beneficiaza o reducere de 50%