0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Complex Turistic VILELE ROUA – Predeal

Localitate: Predeal, Str.Iancu Jianu, nr. 14
Judet: Brasov

Vilele Roua se pozitioneaza in zona Cioplea, in mijlocul naturii, in cartier linistit, de vile. Complexul este alcatuit din 2 vile, una mai mica si una mai mare, fiecare avand in componenta apartamente de 2 si 3 camere fiecare apartament cu living foarte mare .

Curtea unitatii este foarte mare, copii avand spatiu liber de joaca. Parcarea masinilor se face tot in curtea unitatii.

Vila mica este formata din 3 nivele – 3 apartamente, cate 1 apartament pe etaj. Fiecare apartament are o suprafata de 140-160 mp si este alcatuit din 2 dormitoare matrimoniale, living foarte mare cat 4 camere , cu canapele si fotolii extensibile , cu spatiu de relaxare si spatiu de servire a mesei, bucatarie full-options, baie proprie cu cada,TV,combina, terasa foarte mare cu gratar si mese cu scaune la fiecare apartament.Se pot atasa paturi pliante functie de solicitari .Capacitatea este de 12 locuri cu posibilitatea de extindere pana la 24 locuri.

Vila mare este formata din 4 nivele , 2 apartamente cu doua dormitoare, hol si baie proprie cu cada,living mic cu TV terasa cu gratar , unul cu 3 dormitoare, living mic cu TV si baie cu cada,balcon si gratar pe terasa plus livingul mare pe suprafata totala a unui nivel.
La etajul 1 se afla livingul mare avand o suprafata de 160 mp, cu spatiu de servire a mesei, 2 spatii de relaxare, bucatarie, doua grupuri sanitare,TV,combina, terasa cu gratar si mese cu scaune.Capacitatea vilei mari este de 20 locuri cu posibilitate de extindere pana la 30 de locuri cu paturi pliante.

Ambele vile au incalzire proprie si dispun de internet wi-fi.