0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Complex turistic ROUA MUNȚILOR – Săticul de Jos

Localitate: Saticul de Jos, Com. Rucar, Str. Principala nr. 2
Judet: Arges
Site: www.roua-muntilor.ro

Localizat intr-un cadru natural, departe de stresul si poluarea cotidiana, Complexul Roua Muntilor*** va asteapta sa petreceti momente de relaxare, agrement si voie buna.Complexul se afla pe Valea Dambovitei, in satul Saticul de Jos, la iesirea din Cheiele superioare ale Dambovitei, pe drumul catre Barajul Pecineagu.

In imediata vecinatate a Muntelui Piatra Craiului, a Pesterii Ursilor si nu departe de Cheile Dambovicioarei, respectiv de renumita Pestera Dambovicioarei, Complexul Roua Muntilor va ofera posibilitatea de odihna in natura, insa si posibilitatea organizarii unor evenimente distractive, culturale, profesionale in cele mai bune conditii.

La Roua Muntilor***, confortul oferit de un complex cu servicii complete, se combina cu posibilitatea organizarii de cursuri, intalniri sau teambuilding-uri. Evenimentele sunt adevarate succese, iar oaspetii savureaza evenimente unice.Complexul Roua Muntilor*** va intampina cu amabilitatea personalului, eleganta discreta a interioarelor, o imbinare decenta intre rustic si modern, decorat in tonuri calde.
Va acordam tot suportul in organizarea sesiunilor de Teambuilding / Leadership cu compania si va punem la dispozitie toate cele necesare pentru desfasurarea in conditii foarte bune a sesiunilor, atat Indoor cat si Outdoor.

Cele doua sali de evenimente cu capacitati de 24, respectiv 25 de locuri, sunt spatii destinate intalnirilor de orice tip: sesiune de business, teambuilding, leadership, ateliere de lucru sau formare profesionala.

NU SE ACCEPTA ANIMALE DE COMPANIE!
Va asteptam cu drag!