0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

COLONIA BUTOAIE -Năvodari

Localitate: Navodari (Tabara Navodari (intrarea Camping Lebada)
Judet: Constanta
Site: www.coloniabutoaie.ro

Colonia “Butoaie” este un camping original, amenajat din butoaie de stejar in scop de cazare. Campingul se afla amplasat in nordul statiunii Mamaia, in Tabara Navodari, la 50m de plaja.

Ideea de a crea aceasta locatie a aparut ca o alternativa pentru concediul clasic la mare: butoiul este amenajat simplu, pentru odihna, avand pat dublu, priza si lumina. Campingul dispune de terasa pentru servit masa, aceasta fiind deservita de o rulota-bucatarie. Micul-dejun si cina pot fi comandate special.

In incinta campingului, fiecare butoi dispune gratuit de doua sezlonguri de lemn pentru plaja. Intre dotarile locatiei se regasesc si zone special amenajate pentru gratar, loc de joaca pentru copii, zone de relaxare cu hamace si perne pentru plaja, precum si pentru activitati sportive, nautice sau de fitness.

Toaletele si dusurile sunt separate, pentru barbati si femei. La cerere, langa butoi putem amplasa si un cort spatios pentru grupuri sau familii.

Intreaga locatie, inclusiv parcarea, este imprejmuita si supravegheata, pentru confortul dumneavoastra. In zona se afla plaja El Sol, precum si mai multe restaurante.