0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Casa SAUCIUC – Voroneț

Situata intr-o zona linistita, la doar cativa pasi de Manastirea Voronet, in apropierea padurii si a raului, Casa Sauciuc va ofera cazare in 7 camere .

Localitate: Voronet, Nr. 201
Judet: Suceava
Email: –
Site:-
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 

Situata intr-o zona linistita, la doar cativa pasi de Manastirea Voronet, in apropierea padurii si a raului, Casa Sauciuc va ofera cazare in 7 camere incalzite si 4 bai, din care trei camere triple si patru duble, living, sala de mese, tv + cablu in fiecare camera, bucatarie complet utilata la dispozitie, curte mare, locuri de parcare, foisor gratar.

Toate camerele sunt incalzite. In timpul liber, dupa preferinta, puteti alege sa vizitati si sa admirati arhitectura lacasurilor de cult, importanta vetrelor monahale in istoria noastra unele incluse in patrimonial UNESCO altele detinand icoane unice, muzee (Muzeul de incondeiat oua de la Moldovita, Muzeul de la Manastirea Putna sau Sucevita), salina de la Cacica etc.

Sau puteti face o plimbare cu caleasca ori sa va relaxati la Complexul Arinis situat in imediata apropiere la numai 2.5 km de pensiunea Casa Sauciuc sau sa va distrati in compania pilotilor si masinilor de Off-Road pe unul din vestitele trasee de pe Obcinele Bucovinei.