0726.697.174  /   info@portaldecazare.ro

Casa Marios – Constanta

Casa de vacanta Marios este la 18 minute pe jos față de plajă. Situată la 1,8 km de City Park Mall din Constanţa, această casă de vacanţă are o grădină cu un grătar.

General Details

Localitate: Constanta, str .Razboieni, nr 72
Judet: Constanta
Email: –
Site: –
Telefon: –
Persoana contact: –

 

 

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă. Situată la 1,8 km de City Park Mall din Constanţa, această casă de vacanţă are o grădină cu un grătar. Unitatea este la 4 km de Piaţa Ovidiu.
Aveţi la dispoziţie o zonă de luat masa şi o bucătărie cu un cuptor şi un cuptor cu microunde. Casa Marios asigură prosoape şi lenjerie de pat.Această casă de vacanţă are fierbător electric, aragaz şi cuptor cu microunde.
Lacul Tăbăcăriei este la 3,9 km de Casa Marios, iar Aqua Magic se află la 4,6 km de proprietate.

Facilitati

Facilitati unitate

aparat pentru prepararea de ceai/cafea, duş, cadă, TV, aer condiţionat, uscător de păr, fier de călcat, frigider, baie comună, ventilator, cuptor cu microunde, maşină de spălat, baie, încălzire, dressing, bucătărie, canale prin cablu, cadă sau duş, mochetă, toaletă suplimentară, TV cu ecran plat, intrare privată, canapea, pardoseală de gresie/marmură, pardoseală de lemn/parchet, zonă de luat masa, fierbător electric, ustensile de bucătărie, plasă de ţânţari, garderobă/dulap, cuptor, plită de gătit, grătar, vedere la grădină, produse de curățenie, mașină de cafea, prosoape, lenjerie de pat, masă, scaun înalt pentru copii, mobilier de grădină, zonă pentru luat masa în aer liber, unitate localizată integral la parter, întreaga unitate accesibilă cu scaunul cu rotile, independentă, Suport de umerașe, hârtie igienică, canapea extensibilă, coș de gunoi, pahare de vin, Pernă hipoalergică

Camere si tarife

Casa de vacanta Marios are trei dormitoare:
– Dormitor 1: 1 pat dublu mare
– Dormitor 2: 1 pat dublu mare
– Living: 2 canapele extensibile
– Living: 1 canapea extensibilă

Video

Oferte