0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa ELVIRA 1 și 2 – Gura Humorului

Vila Elvira 1 este situata in Gura Humorului aproape de intrarea in cartierul Voronet, una dintre cele mai frumoase si pitoresti asezari din inima Bucovinei. Casa Elvira 2 este situata in Voronet, una dintre cele mai frumoase si pitoresti asezari din inima Bucovinei.

Localitate: Gura Humorului, Toaca ( Wurzburg)
Judet: Suceava
Email: –
Site:-
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 

Vila Elvira 1 este situata in Gura Humorului aproape de intrarea in cartierul Voronet, una dintre cele mai frumoase si pitoresti asezari din inima Bucovinei.
Pensiunea are acces direct de la sosea, dar este destul de retrasa pentru a asigura intimitatea si o priveliste minunata a imprejurimilor si va ofera posibilitatea de a petrece o vacanta, un concediu sau un weekend in cele mai bune conditii.

Casa Elvira 2 este situata in Voronet, una dintre cele mai frumoase si pitoresti asezari din inima Bucovinei. Amplasata pe valea Voronet, la aproximativ 3 km de vestita manastire Voronet, intr-o zona inconjurata de verdeata, paduri, in apropierea raului, Casa Elvira 2 va ofera cazare in 8 camere duble, 6 bai spatioase,living mare, sala de mese, TV, cablu in fiecare camera, bucatarie complet utilata la dispozitie, curte mare cu locuri de parcare, foisor, gratar, mult spatiu verde, teren de tenis.

Accesul la terenul de tenis este inclus in tariful de cazare.
In apropiere la 2 km de pensiune gasiti bazinul de inot, partia de schi, iar la 500 m de pensiune teren de fotbal.
Va oferim din partea casei: placinte sau afinata sau cornata.

Va asteptam cu drag!