0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa de vacanță TOPAZ – Sulina

Localitate: Sulina, Str. Pacii, in spatele Primariei
Judet: Tulcea
Site: www.pensiuneatopazsulina.ro
Telefon: 0740.167198
Persoana contact: Tudose Corneliu Adrian

Pensiunea Topaz Sulina va astepta in centrul orasului Sulina, in apropierea falezei Dunarii , la 200-300 de metri de portul unde opresc navele rapide, in apropiere de cele mai bune magazine si restaurante din oras.
Cele 8 camere duble spatioase dotate fiecare cu baie proprie si un apartament cu 2 camere moderne, spatioase, apa calda, aer conditionat, televiziune prin cablu, frigider si terasa pentru fiecare camera.
Iubitorii de pescuit si vanatoare se vor afla in elementul lor. Oferim pentru pescari si pentru doritori sa admire natura barci de toate categoriile cu cei mai buni ghizi din zona si lazi frigorifice.
Va asteptam sa va convingeti de frumusetea locului si a pensiunii noastre! ! !
Oferim cazare in Sulina si va puteti bucura de plaja la Marea Neagra, plimbari in Delta Dunarii, pescuit in Delta Dunarii in acelasi loc – Sulina. La cerere va putem oferi plimbari cu barca prin Delta Dunarii.
In Sulina va puteti bucura atat de plaja la Marea Neagra precum si de excursiile in Delta Dunarii. Este un loc ideal pentru cei care doresc sa se bucure de placerile verii si de frumusetile naturii. Frumusetea acestui loc este dovedita de miile de turisti care revin in fiecare an aici.