0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa de vacanță PERLA DUNĂRII – Eșelnița

Localitate: Eselnita , str. Dunarii, nr. 1118
Judet: Mehedinti
Site: cazareeselnita.ro

Pensiunea este situata vis-a-vis de Tabula Traiana (se poate admira de la terasa)pe malul sârbesc, la iesirea din Cazanele Mici, de aproape 2000 ani, se gãsește placa memorialã romanã Tabula Traiana.
Perla Dunarii va ofera:loc pentru gratar, disc ceaun,parcare proprie,ponton plutitor,doua foisoare construite pe apa,pescuit, plimbare pe Dunare cu barca sau cu salupa rapida (clisura Dunarii, Cazanele Mici, Cazanele Mari, Grota Veteranilor, Pestera Ponicova, Golful Dubova, Golful Mraconia), scoala de ski nautic si wakeboard (placa de apa) asiguram echipament complet pt adulti si copii,tubing, loc pentru plaja (sezlonguri), aer conditionat in camerele din fata, sala de conferinta (20 persoane),
living de 150 mp, masa de biliard profesionala (living),masa de ping-pong. darts electronic, doua foisoare construite pe apa pt a servi masa, ponton plutitor, rampa penru sarituri in apa.
Va mai pune la dispozitie 8 camere complet dotate si utilate cu paturi duble matrimoniale, camerele de la etaj (3 camere) dotate cu doua bai si cu balcoane imense orientate cu fata spre dunare, dotate cu fotolii si masute pt a putea admira privelistea (cazanele mici si Tabula Traiana)si inca cinci camere dotate cu bai proprii (una cu jacuzzi). Livingul este dotat cu doua canapele extensibile in care pot dormi patru persoane. Paturile suplimentare se tarifeaza separat.