0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa de vacanță CAZANELE DUNĂRII – Dubova

Localitate: Dubova, Strada Dubova, nr.6
Judet: Mehedinti

Zona turistica Cazanele Dunarii este un areal, unde natura este foarte darnica cu cei ce doresc sa ii descopere frumusetile. Casa de Vacanta „Cazanele Dunarii” ofera posibilitati de cazare in cele 4 camere duble matrimoniale, 1 camera tripla la care se adauga si o camera cu patru locuri de cazare, ideala pentru familiile ce doresc sa ne calce pragul.

La cele 6 camere se adauga o bucatarie complet utilata, foisor si loc amenajat pentru gratar. Din meniul specific zonei nu lipsesc perparatele din peste, iar la cerere se pot asigura servicii de demipensiune.

Timpul nu va fi niciodata suficient sa vizitezi intreaga zona, dar pentru inceput recomandam plimbarile cu barca in Cazanele Mari, vizitarea Pesterii Ponicova si a Grotei Veteran. De asemenea amintim Cazanele Mici cu chipul lui Decebal si Golful Mraconia. Traseele montane, marcate corespunzator, sunt rezervate pentru cei ce au spirit de aventura, ducand la unele din cele mai spectaculoase privelisti pe care apele Dunarii le-a putut crea.

Nu am uitat nici pescarii impatimiti. In acest sens am amenajat un loc special. Pentru amatorii de plaja, pontonul este ideal pentru „a prinde ceva culoare” in zilele insorite de vara.