0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Casa BADEA – Breaza

Localitate: Breaza, str.Pescarusi, nr.17
Judet: Prahova
Telefon: 0722 577 008

Pensiunea noastra se afla in orasul Breaza, mai precis in cartierul Nistoresti, zona turistica recunoscuta pe plan mondial pentru calitatea aerului respirat si pentru frumusetea peisajului ce insoteste toata Valea Prahovei.

Clima moderata cu efect relaxant si sedativ, pitorescul asezarii si prezenta in zona a unor izvoare cu apa minerala sunt cateva dintre motivele pentru care merita sa ne vizitati.

Aeroionizarea predominant negativa a aerului se face simtita peste tot in imprejurimi, fiind un fapt deja cunoscut ca ionii negativi au un efect terapeutic benefic in diferite forme de astm, alergii, bronsite, insomnii, depresii, stari de stres.

Dupa cum bine vedeti in aceste fotografii, suntem asezati in mijlocul naturii, departe de zgomotul si tumultul citadin. Daca doriti sa petreceti cateva zile in aer de munte, liniste si pace, indiferent de anotimp.

Casa de vacanta Badea, propune pentru cazare 10 camere spatioase(16 mp fiecare), curate si aerisite, dotate cu doua paturi sau cu pat mare de mijloc, plase pentru insecte, televizor Lcd. Fiecare camera are baie si balcon propriu. Livingul este la parter cu destinatie sala de mese(45 mp)si este dotat cu aparat de apa pura, televizor Lcd, sistem audio Sony si masa de biliard. Bucataria moderna si complet utilata este dispusa la parter cu acces rapid la sala de mese, terasa si gratar astfel incat pregatirea si servirea mesei nu presupune eforturi mari.