0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Camping CĂSUȚA MIHAELA – Crișan

Localitate: Rezervația Biosferei Delta Dunării, Crișan, str. Principala 50
Judet: Tulcea
Telefon: 0745.210.324
Persoana contact: Geana Mihaela

Locatia este situata pe malul drept la confluenta dintre Bratul Sulina si Dunarea Veche avand avantajul ca distantele catre lacuri, canale si locuri de pescuit sunt cat mai scurte. Este o locatie aerisita, cu mult spatiu verde cu posibilitatea de amplasare de corturi.
Pentru cazare va punem la dispozitie 2 camere a cate 3 locuri cu tv si baie si 4 camere cu cate 2 locuri si 4 rulote.
Amplasate intr-o livada de pruni.
Dotari si servicii suplimentare- toalete si dusuri cu apa calda, terasa, foisor, barbeque, acces la bucatarie, sala de mese cu aer conditionat, tv si internet wireless, frigidere si congelatoare pentru capturi, o curte generoasa cu spatiu de joaca pentru copii.
Optional se pot face transferuri din Tulcea- Crișan sau Murighiol- Crișan și retur, inchirieri barca cu motor pentru plimbari sau pescuit și inchirieri caiace sau canoe.
Pescuitul poate fi practicat oriunde. . La cativa pasi de casa sau in ghiolurile si canalele mai indepartate, in locuri momite si cunoscute de gazda. Puteti pescui diverse specii de peste. Camping’Casuța Mihaela’va asteapta si va primeste ca in sanul familiei, iar pentru gurmanzi poate pregati savuroase preparate din peste si nu numai.