0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Cabanele DORULEȚ – Hațeg

Grupul de cabane Dorulet este amplasat pe valea Raului Mare, la imbinarea Muntilor Tarcu cu Muntii Retezat, in vecinatatea Tarii Hategului pe drumul judetean 685 spre Gura Zlata, la poarta de intrare a Parcului National Retezat.

Localitate: Hateg, Str. Valea Raului Mare-Valea Jurii, Nr 309A, Brazi
Judet: Hunedoara
Email: –
Site: www.cabaneledorulet.ro
Telefon: –
Persoana contact:Stelian Onea / Mariana Nita

 
 

Grupul de cabane Dorulet este amplasat pe valea Raului Mare, la imbinarea Muntilor Tarcu cu Muntii Retezat, in vecinatatea Tarii Hategului pe drumul judetean 685 spre Gura Zlata, la poarta de intrare a Parcului National Retezat.
Va invitam sa deveniti o parte din marea familie a batranului si minunatului Retezat, asteptandu-va cu drag intr-un loc in care comuniunea cu unul dintre cele mai frumoase parcuri nationale din Europa, Parcul National Retezat, va poate oferi momente de bucurie si relaxare.
Cele trei cabane ale complexului: Albinel, Floare de Stanca si Ioana, imbina modernul cu rusticul intr-un mod armonios.

Cabana Albinel **

Capacitatea cabanei este de 12 locuri cu 2 persoane in camera. In fiecare camera se poate monta un pat suplimentar si in acest caz capacitatea cabanei este de 18 locuri.
– Camerele 1 si 2 dispun de un pat mariminal si un pat suplimentar.
– Camerele 3 si 4 dispun pe casa scarii de un loc special “gen terasa” pentru servirea cafelei si relaxare.
– Camerele 5 si 6 sunt mansardate avand un spatiu gen camera de zi, fiind dotate cu 2 paturi matrimoniale.
Cabana are incalzire centrala, apa calda curenta, fiecare camera avand baie proprie si paturi matrimoniale. Cabana are la parter un restaurant de 50 locuri. Salonul bar de 24 locuri poate fi folosit drept sala de conferinta sau pentru discoteca iar terasa acoperita pentru relaxare sau atelier de lucru.

Cabana Floare de Stanca **

Capacitatea cabanei este de 20 locuri cu 2 persoane in camera atunci cand se foloseste doar patul dublu si de 30 locuri atunci cand se se foloseste si patul simplu.
– Camerele 11-12-13-14 au un pat dublu, un pat simplu si un pat suspendat care poate fi folosit la cazare sau pentru bagaje. Camerele au baie proprie si dispun de un culoar cu o suprafata de 20 mp, care poate fi folosit drept camera de zi.
– Camera 15 gen apartament, dispune de o camera de trei locuri, o alta camera de doua locuri au hol si baie.
– Camera 16 are un pat mariminial si un pat simplu si baie proprie.
– Camerele 17-18-19 sunt camere de tri locuri cu baie comuna. Camerele sunt deservite de 3 cabine de dus si o terasa de 30 mp cu o priveliste panoramica deosebita.

Cabana Ioana *

Capacitatea cabanei este de 12 locuri cu trei persoane in camera. Camerele au un pat dublu, un pat simplu si un pat suspendat care poate fi folosit la cazare sau pentru bagaje, in aceasta situatie capacitatea cabanei este de 16 locuri.
– Camerele 21-22 au baie comuna si dispun de un hol cu suprafata de 9 mp. Holul pate fi utilizat drept camera de zi.
– Camerele 23-24 au grupul sanitar in exterior.