0344 143 578 / 0726 697 174  /   info@portaldecazare.ro

Cabana ZUGRENI – Dorna Arini

Cabana Zugreni este amplasata pe valea Bistritei Aurii, la circa 18 km distanta de municipiul Vatra Dornei, intr-un loc de un pitoresc aparte. Mai exact in comuna Dorna - Arini, in rezervatia naturala Cheile Zugreni.

Localitate: Dorna Arini, Sat Sunatori, Nr 1
Judet: Suceava
Email: –
Site:-
Telefon: –
Persoana contact: Receptie

 
 

Cabana Zugreni este amplasata pe valea Bistritei Aurii, la circa 18 km distanta de municipiul Vatra Dornei, intr-un loc de un pitoresc aparte. Mai exact in comuna Dorna – Arini, in rezervatia naturala Cheile Zugreni.
Frumusetea defileului in Cheile Zugreniului sporesc farmecul acestei locatii si va vor face sa reveniti cu drag ori de cate ori veti avea drum prin frumoasele tinuturi ale Bucovinei.
Venim in intampinarea oaspetilor cu un numar de 52 de camere si 129 locuri de cazare. Oferta noastra poate sa multumeasca orice turist, calator pe frumoasele meleaguri dornene, de la familii cu copii la studenti si elevi veniti in vacanta.
Bucataria noastra este adaptata oricaror gusturi si pretentii. Meniurile noastre sunt diverse si bogate. La cerere gatim absolut orice feluri de mancare.
Oferim si locuri de campare celor care calatoresc cu cortul sau rulota, cu posibilitatea de bransare la reteaua electrica.
Pentru cei care doresc senzatie, exista in Vatra Dornei varianta inchirierii de Atv – uri. Este o activitate captivanta care presupune un pic de curaj si cunostinte (carnet de conducere) persoanelor care se suie pe cele 4 roti.
Pentru inchiriere va trebui completata o declaratie pe proprie raspundere, rularea acestor vehicole in baza caracteristicilor functionale fiind posibila atat pe timpul verii cat si pe vreme de iarna.