0344 143 578  /   info@portaldecazare.ro

Cabana POIANA BRAZILOR – Rânca

Localitate: Rânca, str. Cornesul Mare, nr. 301
Judet: Gorj
Site: http://www.poianabrazilor.ro/
Telefon: 0741 116 479

Cabana ` Poiana Brazilor`, situata in statiunea Ranca, in inima muntilor Parang, la o altitudine de aprox 1700m, este locul ideal pentru relaxare si aer proaspat in orice moment al anului. Ferita de aglomeratia soselei principale, cabana este pozitionata la marginea padurii de brazi.
Accesul se face din soseaua principala DN67C- Transalpina, spre dreapta cum se vine dinspre Novaci, pe un drum pietruit ( 200m), pe langa padure, pe str. Floarea de Colt.

La numai 200m distanta de partia de schi Ranca 1 si telescaunul de pe varful Papusa, te vei putea retrage rapid la caldura focului de lemne, dupa bucuria sporturilor de iarna. Sau vei putea poposi in cabana dintre brazi in intentia de a traversa minunatul drum al regelui – Transalpina.

Cabana dispune de 14 locuri de cazare in camere modern mobilate . Camerele nu sunt dotate cu televizor, deoarece ne dorim ca turistii care ne viziteaza sa se bucure de frumusetile naturii.
Parterul cabanei este destinat in exclusivitate spatiilor comune : hol, grup sanitar, bucatarie comuna utilata si echipata, salon spatios de servit masa , zona de relaxare cu TV LED si un balcon.
Turistii au la dispozitie internet wireless.
Cabana dispune de incalzire centrala si apa calda in permanenta.

Consumul alimentelor in camera nu este permis, accesul fiind liber la bucatarie si salonul de servit masa.
In timpul sejurului curatenia se face si se pastreaza de catre turisti.

La cabana `Poiana brazilor`, privelistea muntelui stancos pe de-o parte si a padurii dese de brazi pe de alta parte iti taie respiratia, iar aerul curat de munte te incarca de energie.
Prin urmare, din respect pentru turistii nostri, fumatul nu este permis in interiorul cabanei.

De asemenea, este interzis accesul cu animale de companie.
Muzica preferata poate fi ascultata doar daca cabana este inchiriata integral de un singur grup.Rezervarile la tel. 0741116479 se fac exclusiv cu plata unui avans de minim 30% din valoare.
Va asteptam la cabana `Poiana brazilor`, ori de cate ori va este dor de munte!